Nyheder 2. februar 2014

Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i ’Arvingerne’

Årstiden skiftede lige lovlig hurtigt i DRs populære serie
Af af
Der opstod et pudsigt vejrfænomen i aftenens afsnit af 'Arvingerne'
Der opstod et pudsigt vejrfænomen i aftenens afsnit af 'Arvingerne'
Foto: Kaspar Wenstrup
Efter vinter kommer sommer. Det er ganske vist. At det også nogle gange tager lang tid, før det grønnes, er også ganske vist.

Derfor var der nok nogen, der undrede sig gevaldigt over aftenens afsnit af 'Arvingerne'.

Mikkel: Nybagt far

Her var vejret nemlig lige lovlig hurtig til at skifte fra trist og gråt til at blive frodigt og forårsagtigt med grønne blade over det hele.

Det var en opmærksom seer ved navn Anders, der spottede fejlen. Seeren kunne ikke vente med at se sjette afsnit af den populære serie og smugkiggede allerede mandag, hvor han altså stødte ind i det pudsige vejrfænomen på Grønnegården.

Seer og stjerne-regn til Arvingerne

'Arvingernes' Facebook-side skrev den snarrådige Anders 'Har vi styr på årstiden?' og lagde et billede op af det grønne-triste landskab, hvortil DR svarede: 'Ja, den ser lidt skiftende ud. Godt spottet'.
Her er det afslørende billede (Foto: Facebook)


Kort tid efter kom holdet bag 'Arvingerne' med en uddybende forklaring:

"Kære Anders. Her en lidt uddybende forklaring fra vores producent Karoline Leth på det med årstiderne i Arvingerne. Optagelserne til det sjette afsnit er lavet mellem start april og slut maj - altså et spænd på to måneder. Og da optagelserne ikke bliver foretaget kronologisk, kan der rent tidsmæssigt være lang tid mellem hver scene. Der skal pludselig skal laves kunstig sne, pilles blade af træerne eller på anden vis laves unaturlige ændringer i landskabet, hvis årstiden eller klimaet ikke lige er, som man håbede på.
Så det kan sagtens lade sig gøre at få rettet en fejl som denne, men det koster vanvittig mange penge, og vi vurderede, at det her ikke var noget, som vi ville bruge flere af skatteborgernes penge på, da budgettet på Arvingerne ikke er til det."

Serien om Signe, Gro, Frederik og Emil har allerede gjort de danske gader øde søndag aften. Op mod to millioner danskere har søndag siddet klistret til skærmen for at følge arvestriden om Grønnegården.Holdet bag 'Arvingerne forklarer, hvorfor vejret skiftede så pludseligt i aftenens afsnit (Foto: Facebook)Sponsoreret indhold