Nyheder29. december 2011

Hotte Paradise-Stina: Fri på markedet

Se hvorfor brystbomben fra sæson 6 af Paradise Hotel nu er single igen
Nu er der frit slag om Stinnas struttende attributter
Nu er der frit slag om Stinnas struttende attributter
 Foto: Thomas Laursen

Det skulle have været det helt store stunt, da Brønshøj-fyren Julian på 20 år i august drog mod Mexico og Paradise Hotel.

Det er nemlig ikke tilladt at have en fast partner derhjemme, men uden TV3's vidende dannede Julian allerede par med brystbomben Stina Bentsen Petersen, som deltog i realityshowet for 2 år siden, og blev kendt for ifølge Amalie at "ligne en russisk roulette".

Men parrets practical joke blev - og bliver - aldrig til noget. Julian nåede nemlig at være Stina utro, mens han var på Paradise Hotel, og ville gerne slå op. Det meddelte han hende i en sms, inden han overhovedet var landet i Danmark igen.

Læs også: Paradise-Stina: Ønsker sig en trekant

- Han er et svin! Han er for lav til mig. Hvorfor fanden forlader han mig, som har kroppen over alle kroppe?, raser Stina til seoghør.dk.

- Han sendte en sms, hvor han skrev, at han havde fået følelser for en anden. Jeg har så senere fundet ud af, at det er Jeanette, han har bollet ovre på hotellet. Hun er Sheila Marias lillesøster (Sheila Maria - deltager fra sidste år, red.).

- Så nu er Sheila Maria og jeg også uvenner, fnyser Stina til seoghør.dk.

Læs også: Paradise-Stina: Onani frem for sex

Hun fortæller i øvrigt, at Julian og Jeanette allerede står som værende i et forhold på deres Facebook-profiler, mens Stina selv derimod atter står som single.

Fyre: Sæt igang ...

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/50024acb519c46f6bb0be88780bd5c72.jpg


Stina næsten som gud har skabt hende. En krop som paradisoen Julian nu har sagt nej til (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e4465d5eb4c74fd9b685a6ecb223d0ba.jpg


20-årige Julian deltager i forårets Paradise Hotel, og det var kort efter optagelsernes slutning, at han brød med Stina (Foto: Thomas Laursen)


Sponsoreret indhold