Nyheder26. februar 2016

Hollywood venter: Så er Pilou Asbæk på vingerne

Stjernen fra Danmarks Oscar-nominerede film sidder i et fly over Stillehavet med kurs mod Hollywood.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pilou_asbaek_kaspar_wenstrup.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

LOS ANGELES/SE og HØR: Så skulle Hr. Asbæk være på vej til Hollywood.

Det bekræfter skuespillerens presseansvarlige, Freddy Neumann, over for SE og HØR.

- Vi regner med, at han når frem fredag eftermiddag, så han kan nå det hele, siger han.

I går kom det frem, at Pilou simpelthen ikke nåede sit fly i New Zealand, hvor han lige nu arbejder på en ny film. Det var lidt uheldigt, fordi han spiller hovedrollen i filmen 'Krigen', som er nomineret i kategorien 'bedste udenlandske film', og derfor skulle Asbæk deltage i en række officielle arrangementer disse dage. Og det er som bekendt nu på søndag, at det amerikanske filmakademi uddeler Oscar-statuetterne.

Den danske film får meget ros i Hollywood.Igen i dag, torsdag, pryder filmen forsiden af Los Angeles Times' kultursektion. Avisen har talt med Pilou, der forklarer, hvordan det var at indspille 'Krigen', som på engelsk hedder 'A War'. Faktisk afslører Asbæk, at han slet ikke kendte slutningen, mens kameraerne rullede. Instruktøren, Tobias Lindholm, holdt nemlig den nervepirrende slutning helt for sig selv:

- Jeg forventede det lidt. [Tobias] udfordrer en som skuespiller, så man er forberedt på noget uventet. Nogle gange er det bedst ikke at kende slutningen. Jeg kunne lide det, siger Pilou til Los Angeles Times.

For to uger siden kaldte 'LA Weekly' 'Krigen' for den bedste krigsfilm - bedre end Clint Eastwoods, 'American Sniper', som var nomineret i hovedkategorien sidste år.

Fredag holder Kulturministeriet en reception, og lørdag holder Nordisk Film en fest for Hollywoods spidser. Og her forventes det altså, at Asbæk er kommet til Los Angeles.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold