Hjælp os med at knække cancer

Vi vil knække cancer! Hjælp os!

Vi vil knække cancer! Hjælp os!Hver dag får 90 danskere konstateret kræft.

Desværre overlever kun halvdelen af dem.

Kræft er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år.


Derfor er SE og HØR gået i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV2 om at styrke og være med til at samle flere penge ind til den store KNÆKCANCER indsamling der slutter med det store indsamlingsshow lørdag den 26. oktober på TV2….


Sofie Gråbøl har været ramt af kræft. Læs mere her


I de kommende 2 uger vil SE og HØR sætte ekstra fokus på sygdommen kræft og TV2 vil i uge 43 have ekstra fokus på kræft i flere udsendelser hver dag ugen igennem… Alt sammen med det formål at der i år kan samles flere penge ind i den store KNÆK CANCER indsamling, hvor pengene går til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan gøre en forskel allerede nu og være med i Danmarks største indsats mod kræft… Køb den originale KNÆKCANCER blomst når du køber dit SE og HØR.


knaek cancer

Den særlig blomst koster kun kr. 20 og fås både i hvis og sort.


SE og HØR har ingen avance på salg af blomsten og det har din bladforhandler også sagt ja til så hele overskuddet på salget af KNÆKCANCER blomsten går til KNÆKCANCER indsamlingen på TV2

Se det store KNÆKCANCER indsamlingsshow på TV2 lørdag den 26. oktober

Bemærk at ikke alle bladforhandlere sælger KNÆKCANCER blomstenDu kan også støtte ved at putte kampagnen på din facebook-profil. Se hvordan her:


Sidst men ikke mindst, samles der også penge ind via sms.
Du kan støtte indsamlingen med 50 kr. ved at sende en SMS med teksten SE til 1277.
Så støtter du KNÆKCANCER med 50 kr. + alm. trafiktakst. Du fraskriver dig fortrydelsesret. Hele beløbet går ubeskåret til indsamlingen:

knaek cancer


Jeg vil gerne købe blomsten, men den er udsolgt....!

Kære kunde,

Tak for din henvendelse om køb af den officielle KNÆKCANCER blomst. Blomsten har fået en helt fantastisk modtagelse af danskerne.

Den store succes er kommet bag på både Aller og Kræftens Bekæmpelse, og det betyder, at flere forhandlere allerede nu må melde udsolgt, og at mange danskere derfor har svært ved at finde en forretning, der stadig sælger den originale KNÆKCANCER blomst. Det er vi rigtig kede af, for det er fantastisk at opleve, at så mange danskere har lyst til at købe blomsten og dermed donere penge til Kræftens Bekæmpelses store indsamlings show KNÆKCANCER på TV2 på lørdag.

Vi har desværre ingen mulighed for at få fremstillet flere KNÆKCANCER blomster før indsamlingen på lørdag på TV2, men hvis du alligevel ønsker at donere penge allerede nu, kan du støtte sammen med Aller ved at sende en SMS med teksten SE til 1277. Så støtter du KNÆKCANCER med 50 kr. + alm. trafiktakst.

Følgende forhandlere sælger KNÆKCANCER blomsten - så længe lager haves:
Super Brugsen
IRMA
Kvickly
Føtex
BILKA
A-Z
LIDL
KIWI
Løvbjerg
Flere Super Best og SPAR købmænd (dog ikke alle)
Flere private købmænd og kiosker

Tak for din forståelse og for din indsats i kampen for at knække cancer.

Med venlig hilsen
Aller Media og Kræftens Bekæmpelse


Følg os på:

www.seoghoer.dk

Facebook

Instagram - seoghoerdkUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close