Nyheder1. februar 2022

Hitspil solgt for hemmeligt beløb: Købt af medie

Det populære spil Wordle er blevet solgt til The New York Times
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220201-013144-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Stefani Reynolds/AFP/Ritzau Scanpix

Hvis du er med på moden, så har du helt sikker også hørt om internetspillet Wordle, der præger sociale medier med grønne, gule og hvide firkanter.

Det populære spil Wordle, hvor man skal gætte dagens ord, er blevet solgt for et syvcifret beløb - i amerikanske dollars vel at mærke. Præcis hvor meget er ikke oplyst.

Det skriver New York Post.

Skaberen af spillet, Josh Wardle, skriver i et Twitter-opslag, spillet har vokset sig større, end han nogensinde havde regnet med.

’På den anden side ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at det ikke havde være en smule overvældende, Efter alt er jeg kun en person, og det er vigtigt for mig, at Wordle vokser og bliver ved med at give sjove oplevelser til alle.’

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget...

Solgt til gigantmedie

Josh Wardle har solgt sit spil til ingen ringere end gigantavisen The New York Times, som nu kommer til at stå for det populære spil.

’Jeg er derfor meget glad for at kunne fortælle, at jeg er kommet til enighed med The New York Times, om at de overtager Wordle og nu står for det.’

Jonathan Knight, der er spilchef for New York Times, siger, atholdet er beæret over at kunne bringe Josh Wardle skabelse videre.

Spillet vil fortsat være gratis at spille, nu skal man blot på nytimes.com, og skaberen arbejder på, at man fortsat kan beholde sine statistikker.

Sponsoreret indhold