Nyheder19. juli 2016

Se billederne: Her holder de danske kendisser sommerferie

Både Christiane Schaumburg-Müller, Remee og modelkæresten befinder sig i Middelhavsområdet - langt væk fra den danske efterårsagtige sommer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_1.jpg
 Foto: All Over Press

Men den danske sommer emmer mere af efterår end af sol og strandture, er flere danske kendisser strøget sydpå mod varmere himmelstrøg.

Højgravide Christiane Schaumburg-Müller nyder godt af de franske fristelser på Middelhavsøen Korsika, hvor den står på ro og hygge, inden efteråret byder på baby og bleskift.

- Klar til et par fuldstændig afslappede dage, skriver den 34-årige tv-vært, der annoncerede, at hun tidligere på året var fundet sammen med sin rappermand, L.O.C., som hun ellers var blevet skilt fra.

Sangstjernen Stine Bramsen har nydt Italien med sin lille familie efter en hård maj måned, hvor sønnen blev indlagt på intensivafdelingen efter en alvorlig faldulykke.

- Portofino var fint, skriver den 29-årige sangerinde til en solbeskinnet billede, hvor hun sidder med lille Alfred på skødet.

Jetsetparret Remee og Mathilde Gøhler har også ferieret i Middelhavsområdet, hvor de blandt andet har været forbi både Grækenland og Tyrkiet.

Den 41-årige X Factor-dommer og den 23-årige model har delt flere billeder fra familieferien med datteren, Kenya, der bliver et år næste måned.

DR-darlingen Thomas Skov Gaardsvig er også taget langt væk fra den danske sommer og hele vejen til det indonesiske ferieparadis Bali med sin kone og lille datter.

- Nu er min telefonpause slut. Det var de hårdeste otte timer i mit liv, men både Ellen og jeg er vågnet gladere op end nogensinde, skriver han til et far/datter-billede.

Se alle feriebillederne her:

Schaumburg-Müller:

Bramsen:

Gøhler:

Remee:

Skov Gaardsvig:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_26.png

Sponsoreret indhold