Se videoen: Her falder Medina om i Tivoli

Foto: All Over og Brian Bekker Poulsen

Fredagsrock i Tivoli blev en anelse mere dramatisk, end hvad koncertgæsterne havde regnet med fredag aften.

Kort før klokken 23 faldt aftenens kunstner - Medina - nemlig pludseligt om, mens hun var igang med sin koncert på plænen. 

34-årige Medina var igang med at optræde med sit nummer "Giv slip", da hun fik et ildebefindende og faldt om.

SE og HØRs journalist, der var til stede i Tivoli, fortæller, at musikken hurtigt blev stoppet, hvorefter seks-syv personer fra sangerindens crew hastede ind på scenen for at yde førstehjælp og bære hende fra scenen.

En af gæsterne, der også var til stede, filmede øjeblikket, hvor Medina faldt om. 

Du kan se videoen herunder:

Og herunder kan du se en anden video, som gæsten - Brian Bekker Poulsen - filmede fredag aften kort efter, at sangerinden var faldet om:

Kort efter den dramatiske episode blev det fra scenen oplyst, at Medina efter alt at dømme havde fået et ildebefindende på scenen, og at hun ville vende tilbage og gennemføre koncerten, når hun havde sundet sig.
 
Og ganske rigtigt:
 
Omkring fem minutter over 23 gik en tydeligt berørt Medina igen på scenen for at gennemføre sin koncert i Tivoli.
 
Efter den dramatiske episode havde sangerinden dog ikke lyst til at udfordre skæbnen ved at skulle danse rundt på scenen. 
 
- Er det okay, hvis vi fortsætter og spiller resten af showet akustisk?, spurgte Medina, hvorefter de fremmødte Tivoli-gæster kvitterede med klapsalver.
 
- Jeg er rigtig ked af det, der skete lige før, men det er desværre ikke noget, man selv er herre over, fortalte Medina fra scenen, inden hun takkede sine fans for at blive, mens hun var ude og sunde sig.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close