Nyheder27. maj 2017

Drama fredag aften: Medina faldt om midt på scenen

Popsangerinden Medina faldt fredag aften kort før klokken 23 om under en koncert i Tivoli. Hun blev hurtigt båret fra scenen for at blive behandlet for et ildebefindende. Kort efter vendte hun tydeligt berørt tilbage på scenen, hvor hun spurgte publikum, om det var okay, at hun gennemførte koncerten akustisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_7.jpg
 Foto: All Over og Emil Minana

En festlig aften i Tivoli endte for kort tid siden dramatisk, da popsangerinden Medina pludselig faldt om midt på scenen.

34-årige Medina var igang med at optræde med sit nummer "Giv slip" under det såkaldte Fredagsrock i Tivoli, da hun af ukendte årsager fik det dårligt og faldt om.

SE og HØRs journalist, der var til stede i Tivoli, fortæller, at musikken hurtigt blev stoppet, hvorefter seks-syv personer fra sangerindens crew hastede ind på scenen for at yde førstehjælp og bære hende fra scenen.

https://imgix.seoghoer.dk/lsdf.jpg

Musikken blev stoppet straks efter, at Medina faldt om. Foto: Emil Minana

Kort efter den dramatiske episode blev det oplyst, at Medina efter alt at dømme havde fået et ildebefindende på scenen, og at hun ville vende tilbage efter kort tid, når hun havde sundet sig.

Og ganske rigtigt:

Omkring fem minutter over 23 gik en tydeligt berørt Medina igen på scenen for at gennemføre sin koncert i Tivoli.

Efter den dramatiske episode havde sangerinden dog ikke lyst til at udfordre skæbnen ved at skulle danse rundt på scenen.

- Er det okay, hvis vi fortsætter og spiller resten af showet akustisk?, spurgte Medina, hvorefter de fremmødte Tivoli-gæster kvitterede med klapsalver.

- Jeg er rigtig ked af det, der skete lige før, men det er desværre ikke noget, man selv er herre over, fortalte Medina fra scenen, inden hun takkede sine fans for at blive, mens hun var ude og sunde sig.

Sponsoreret indhold