Er Christian Eriksen blevet far? Her er seneste nyt

Christian Eriksen og kæresten Sabrina Kvist.

Christian Eriksen og kæresten Sabrina Kvist.

Foto: All Over Press

Om bare 10 dage skal Danmark spille deres første VM-kamp mod Peru i Saransk, Rusland.

Der er stadig intet meldt ud om, hvorvidt landsholdets nøglespiller Christian Eriksen er blevet far eller ej - og nu kan landsholdstræner Åge Hareide fortælle seneste nyt. 

Til B.T. fortæller Hareide, at Eriksen har fået fri fra træning, indtil hans førstefødte er kommet til verden. 

Landsholdstræneren fortæller, at den 26-årige boldjonglør fra Fyn skal have ro og fred, og at det er en stressfaktor, hvis han skal ligge og køre mellem Odense, hvor kæresten Sabrina Kvist skal føde, og Helsingør, hvor landsholdet træner i disse dage. 

Dog forventer Åge Hareide at se sin stjernespiller meget snart. 

- Han kommer forhåbentlig i morgen (i dag - onsdag, red.). Jeg tror, at de vurderer at sætte den (fødslen, red.) i gang. Men jeg ved det ikke, jeg er ikke jordemoder. Jeg ved bare, at Christian ønskede at være hjemme i dag. Så det må vi bare respektere, fortæller Hareide til B.T.

Tottenham-stjernen har tidligere været ude at sige, at baby slå bolden af banen.  

I midten af december sidste år afslørede den danske angriber, at han og kæresten Sabrina Kvist Jensen venter deres første barn, og målhajen slog fast, at han forlader den russiske grønsvær, hvis kæresten får veer.

For baby er vigtigere end bold, fortalte fynboen i et interview med Euroman.

- Jeg tager hjem til mit barns fødsel. Det ved Sabrina også godt. Jeg håber ikke, at VM og fødslen lapper over hinanden, men jeg vil ikke gå glip af mit barns fødsel, sagde Eriksen i interviewet og tilføjede, at han ”glæder sig helt vildt til at blive far”.

Kæresten er sat til at føde ultimo maj, men da hun er førstegangsfødende kan hun snildt gå 14 dage over tid, og da Danmark indleder VM mod Peru den 16. juni, kan fødslen risikere at holde Christian Eriksen væk fra den danske VM-lejr og kan ultimativt betyde, at han misser kampen mod Peru.

Danmarks anden kamp ved VM mod Australien spilles den 21. juni, og der må vi krydse fingre for, at den lille fodbold-arving er kommet til verden, så Christian Eriksen kan banke nogle bolde i kassen, da antallet af mål mod den på papiret svageste modstander kan blive afgørende for Danmarks eventuelle avancement efter den indledende gruppe.  

Eriksen og kæresten bor til daglig i Hampstead i London, hvor de for halvandet år siden købte hus.

Få Danmarks kulørte VM-blad gratis, når du køber denne uges SE og HØR! 36 sider med ALT om slutrundens største stjerner, lækre fotoserier og den bedste underholdning.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close