Baby slår bold: Christian Eriksen: Forlader VM ved veer

Christian Eriksen

Christian Eriksen

Foto: All Over Press

Danmarks boldkonge nummer 1 – angriberen Christian Eriksen – får nok at se til, når juni måned melder sin ankomst.

For ikke nok med at han skal score massevis af mål under VM i Rusland, skal han også lige sørge for at byde sit første barn velkommen til verden.

I midten af december sidste år afslørede Tottenham-stjernen således, at han og kæresten Sabrina Kvist Jensen venter deres første barn, og nu slår målhajen fast, at han forlader den russiske grønsvær, hvis kæresten får veer.

For baby er vigtigere end bold, fortæller fynboen i et interview med Euroman.

- Jeg tager hjem til mit barns fødsel. Det ved Sabrina også godt. Jeg håber ikke, at VM og fødslen lapper over hinanden, men jeg vil ikke gå glip af mit barns fødsel, siger Eriksen i interviewet og tilføjer, at han ”glæder sig helt vildt til at blive far”.

Kæresten er sat til at føde ultimo maj, men da hun er førstegangsfødende kan hun snildt gå 14 dage over tid, og da Danmark indleder VM mod Peru den 16. juni, kan fødslen risikere at holde Christian Eriksen væk fra den danske VM-lejr og kan ultimativt betyde, at han misser kampen mod Peru.

Danmarks anden kamp ved VM mod Australien spilles den 21. juni, og der må vi krydse fingre for, at den lille fodbold-arving er kommet til verden, så Christian Eriksen kan banke nogle bolde i kassen, da antallet af mål mod den på papiret svageste modstander kan blive afgørende for Danmarks eventuelle avancement efter den indledende gruppe.  

Eriksen og kæresten bor til daglig i Hampstead i London, hvor de for halvandet år siden købte hus.

Christian Eriksen efter den vanvittige 5-1 udebane-sejr over Irland.

Under kampen mod Irland i november scorede Christian Eriksen hele tre mål. Foto: All Over

Christian Eriksen var Danmarks suverænt vigtigste spiller under VM-kvalifikationen, hvor han nåede at score hele 11 mål i 12 kampe. Vi satser i den grad på, at han også bliver topscorer under VM i Rusland.

Christian Eriksen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close