Nyheder20. november 2013

Her er Seebachs yndlingsnummer

Se her, hvad popstjernen hørte på sin avisrute som barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/103b1587df634e2097a2a32672948d9d.jpg
 Foto: All Over



Når man er sanger, sangskriver og forøvrigt barn af Tommy Seebach skal der mere end en almindelig kraftanstrengelse til for at slippe fri af den allestedsnærværende popmusik.

I et nyt interview med streamingtjenesten Wimp afslører popsangskriveren Rasmus Seebach da også, at han på ingen måde prøver at løbe fra sit poppede ophav.


Rasmus Seebach: Min første gang

Wimp har blandt andet bedt Rasmus Seebach afsløre det første nummer, der betød noget for ham. Og det er ingen ringere end Anne Linnet, der står bag med nummeret "Tusind Stykker".
- Jeg lyttede konstant til denne sang i min walkman, da jeg var lille og gik med aviser. Den er SÅ smuk, skriver Seebach.

Sangskriveren, der udkom med sin seneste plade "Ingen kan love dig i morgen" tidligere på måneden, har blandt andet fundet inspiration til den plade i nummeret "I Will Wait", skrevet og fremført af folkrockerne Mumford & Sons.
- Jeg elsker, at Mumford & Sons formår at gøre værtshus--agtige sange, der indeholder gulvbas og banjo, til noget af det allermest coole. Jeg er stor fan!, skriver han.


Se også: Kæresten er cool med "Olivia"

Det var dog ikke kun Linnet, der prægede den unge Seebach. Sammen med broderen fandt han en helt særlig måde at plage deres mor på til nummeret "Jump" med de bagvendte Kris Kross.
- Den sang har en fed energi! Den fylder stadig et dansegulv i dag, og før i tiden lavede min bror og jeg streger i vores øjenbryn, fordi vi var vilde med Kris Kross. Mor blev sur!, afslører Seebach.
En enkelt placering til Tommy Seebach er det også blevet til med nummeret "Du Det Dejligste".

Læs også: Så stor en gentleman er Seebach



Sponsoreret indhold