Nyheder18. marts 2018

Forelsket Tina Müller: Her er min kæreste

Den populære DR-vært Tina Müller er blevet ramt af Amors pil – og deler nu det første foto af sin nye kæreste. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina-mueller0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den populære TV-vært Tina Müller har formentlig svært ved at styre sommerfuglene i maven. Den 40-årige sportsvært er nemlig blevet ramt af Amors pil – og viser nu kæresten frem for første gang på de sociale medier.

På sin Instagram-profil har Tina Müller således delt et sødt foto, hvor hun står sammen med sin nye kærlighed.

Til billedet har hun blot tilføjet et lille hjertet og ordet ”kærester” – og så er der vist ingen tvivl om, at Tina Müller og manden på billedet er mere end blot gode venner.

Hvem hendes nye kærlighed er, eller hvad han hedder, har hun dog ikke afsløret på sin Instagram-billede.

https://imgix.seoghoer.dk/tina-mueller3.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Tina Müller fortalte sidste år i et stort interview med SE og HØR, at hun allerede har fundet sine yndlingsrestauranter i Aarhus. Og nu har hun også fundet en kæreste. Foto: Dan Mariegaard

Dengang fortalte hun, at allerede havde fundet sine favorit-spisesteder. Det eneste, der manglede, var familien – og en mand. Manden har nu indfundet sig.

– Det er et voldsomt stort skridt at flytte, men det er også et skridt, jeg selv har valgt. Så jeg synes, det føles rigtigt. Og det føles rart, fortalte Tina Müller, der er født og opvokset ved Ringsted og nåede at bo i København i 12 år.

Sponsoreret indhold