Nyheder23. december 2016

Her er Ludvig fra "Ludvig og julemanden" i dag

Vi kender Thomas Norgreen som Ludvig i TV2's julekalender "Ludvig og julemanden" fra 2011, men meget er sket med skuespilleren siden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ffeedf2.jpg
 (Foto: All Over)

Meget er sket med Thomas Norgreen, siden danskerne for første gang oplevede ham og resten af familien Glad i TV2-julekalenderen ”Ludvig og julemanden” i 2011.

I dag er han blevet 17 år og går i 2. g på Køge Handelsskole.

– I min fritid arbejder jeg på McDonald’s, hvor jeg har været i næsten halvandet år. Ellers render jeg rundt med mine gutter og hygger mig, fortæller Thomas Norgreen til SE og HØR.

Han har lagt skuespillet på hylden for at fokusere på sin uddannelse, men afviser ikke, at det igen en dag bliver en del af hans liv.

– Jeg har overvejet at vende tilbage til det og se, hvad jeg synes om det nu. Jeg er jo en anden person i dag, end jeg var dengang, så jeg vil gerne se, om jeg stadig synes, det er lige så godt. Så må vi se, hvor det fører hen siger han.

Barnestjernen bliver stadig genkendt for rollen som Ludvig – især de seneste par uger, hvor julekalenderen har været genudsendt.

– Det skete f.eks. i går, da jeg var på arbejde på McDonald’s. Der var mange kunder, der spurgte, om det var mig, der var med, uddyber den 17-årige studerende.

Og Thomas ser da også stadig selv med foran skærmen.

– Jeg synes, det er sjovt. Det er jo et barndomsminde, lyder det fra Thomas Norgreen.

Se hvordan Thomas Norgreen ser ud i dag på billedet herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/22_1.jpg
 Foto

(Foto: Privat)

Sponsoreret indhold