Nyheder26. juni 2014

Her er Emil Thorups bijob i Dubai

Den blonde tv-vært har fået et bijob, du aldrig gætter
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/81741c7bf75648d98c3d673cf2b1fa36.jpg
 Foto: Dan Mariegaard



Emil Thorup er en travl og talentfuld mand. Udover tv-projekter for Danmarks Radio er han i øjeblikket ved at udfolde endnu et talent i eksotiske Dubai. Thorup er så dygtig med pen og papir, at han har fået et bijob hos en dansk arkitekt olielandet og endda været med til at designe flere hoteller.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Så vild er hans nye krop
- Jamen, det er jo for sindssygt, at det jeg har siddet og tegnet med mine små, fede fingre og fået ødelagt alle mine hvide T-shirts med rødt blæk til Justin Bieber i høretelefonerne, det er der nogen, der har bygget i virkeligheden, siger Emil Thorup i det seneste nummer af Samvirke.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7408e188574f4166acb3c97b7608f301.jpg


Med et så travlt program må Emil Thorup være træt om natten (Foto: Instagram/ Emil Thorup)

Under et besøg i Dubai med radioprogrammet "Mads & Monopolet" mødte Emil Thorup den danske direktør for LW Design Group, Jesper Godsk. De faldt i snak, og direktøren fik overtalt den evigt talende tv-vært til at vise nogle af sine tegninger.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Lægger business-planer

Godsk kunne lide hvad han så, og hyrede Thorup ind på sit designerteam. Indtil videre har den alsidige DR-mand blandt andet været med til at designe et femstjernet strandhotel.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup venter på mystisk kvinde i Kina

Emil Thorup vendte for nyligt tilbage til Danmark efter at have lavet optagelser til det kommende DR3-program "Kridhvid i Kina".

Sponsoreret indhold