Nyheder 6. maj 2014

Emil Thorup venter på mystisk kvinde i Kina

Tv-værten håber at få selskab på sit hotelværelse
Af af
Emil Thorup nyder godt af kinesisk gæstfrihed
Emil Thorup nyder godt af kinesisk gæstfrihed
Foto: Dan Mariegaard

Den blonde tv-vært Emil Thorup er ankommet til Kina sammen med kollegaen Thomas Skov Gaardsvig, hvor de skal optage et nyt program til DR3 over de næste fem uger. Gaardsvigs kæreste venter hjemme i Danmark, men singlefyren Thorup er allerede begyndt at glæde sig til kvindeligt selskab.

LÆS OGSÅ: Forlader kæresten til fordel for Emil Thorup

- Fik SMS fra ukendt nummer og tænkte det var noget med det taletidskort der sidder i telefonen nu. Oversætter beskeden i Google translate, og forstå min overraskelse! Hun er selvfølgelig allerede på vej. Så service-minded folk! Tak, Kina, skriver det selvbestaltede stilikon på Instagram om dette billede:

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Jeg blev skruk

Det ser ud som om, at den åbenhjertige Thorup har fundet sig godt til rette omme på den anden side af jorden, selvom det kneb med benpladsen i flyet derover.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Så vild er hans nye krop

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad programmet i Kina med Emil Thorup og Thomas Skov Gaardsvig kommer til at handle om, men hvis du vil følge med i hvad de - og resten af produktionsholdet - laver kan du holde øje med hashtagget kridhvidikina eller i Twitter-strømmen i bunden af artiklen. 

Sponsoreret indhold