Nyheder24. oktober 2015

Farvel til Karen og Michael: Her er deres ”Vild med dans”-rejse

Fredagens ”Vild med dans” stod i ”Knæk Cancerens” tegn, men selvom danserne samlede penge ind til at støtte kampen mod kræft, fortsatte dansekonkurrencen ufortrødent. Fredag aften måtte Karen og Michael således sige farvel til ”Vild med dans” – se eller gense alle deres danse i et stort galleri her

Karen og Michaels tid i "Vild med dans"

Pengene væltede ind til kampen mod kræft, da danserne i ”Vild med dans” fredag aften dansede og på samme tid samlede penge ind til det gode formål.

Men selvom danseprogrammet stod i ”Knæk Cancerens” tegn, fortsatte dansekonkurrencen ufortrødent.

Fredag aften måtte endnu et par således forlade gulvet for bestandigt, og denne aften var det Karen Mukupa og partneren Michael, der sagde farvel.

Parret stod over for ”Faxe” og Karina i omdansen, og begge par gav alt, hvad de havde i håbet om at gå videre. Men det blev altså sangerinden, der fredag aften måtte sige farvel.

SE og HØR har samlet et galleri fyldt med billeder fra alle deres danse. Du kan se billederne i galleriet øverst i denne artikel.

Fredag aften fik vi også tre helt almindelige danskere – Trine, Pernille og Torben – at se.

De tre har dét til fælles, at de alle har haft kræft hele tæt inde på livet. Fredag aften satte de fokus på den frygtede sygdom på hjertegribende vis.

Trine, Pernille og Torben gav alle en rørende dans på gulvet sammen med hver sin professionelle danser, og danskerne hjemme i stuerne kunne undervejs stemme på de tre ”nydansere” ved at sende SMS’er.

Pernille Gulløv, 40, mistede i januar sin mand, der døde af kræft i bugspytkirtlen. Fredag aften dansede hun med Silas Holst i en rumba til Gregersens ”I et forsvar”.

Torben Skinbjerg, 43, dansede med Claudia Rex, og sammen gav de den gas til en cha-cha-cha danset til Barbara Molekos ”Tag min hånd”. Torben har selv overlevet ikke bare én, men hele to kræftsygdomme.

Den sidste ”nydanser” denne specielle aften var Trine Dyring, 37. Hun dansede jive til Shaka Loveless ”I nat er vi ladt” med sin partner, den professionelle René Christensen – privat har Trine en femårig søn, der har en kræftsvulst i hjernen.

Gennem hele fredagens ”Vild med dans” var det muligt at støtte kampen mod kræft – og samtidigt være med i konkurrencen om flere gode præmier. Man kunne blandt andet vinde Sarah Grünewalds kjole ved at sende ”Gevinst” til 1234. Vinderen udtrækkes dog først lørdag formiddag.

I alt blev der fredag aften indsamlet 28.264.524 kroner til kampen mod kræft.

Sponsoreret indhold