Nyheder 16. oktober 2015

Søren Poppes chokjob: Massør i "Vild med dans"

Han er kendt for sine hits, men når danserne i Vild med dans skal masseres, er det Søren Poppe, der ælter musklerne.
Claus Poulsen

Han er vant til at stå på scenen, men i tre år er det lykkedes for sangeren Søren Poppe at holde sig bag kameraet, når "Vild med dans" løber over skærmen.

Når amatørerne og de professionelle dansere skal have æltet musklerne, så er det nemlig ham, der sørger for det.

- Jeg startede op som selvstændig massør ved siden af musikken for tre år siden. Der skulle ske noget andet. I det her fag går det fra mund til mund, og efter jeg havde været massør på et andet tv-program, hvor kendte skulle springe ud fra vipper, så blev jeg anbefalet til det her job, fortæller Søren Poppe, der nyder sin rolle som dansernes mirakelmand.

- Det er noget helt andet at stå backstage, og det er et meget afstressende job. Det er hårdt fysisk men afstressende mentalt, og det har jeg haft brug for efter nogle stressende år. Det er to meget forskellige verdener, siger sangeren, der har haft brug for at finde en ny levevej.

- Musikken plejer jeg stadig, men brancheræset har jeg droppet. Det har været godt for mig, det har jo været fremme tidligere, at jeg har været nede og vende, og så må man jo passe bedre på sig selv, siger han.

Vild med dans bliver sendt hver fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold