Nyheder29. marts 2018

"Blinkende Lygter": Her er de SJOVE fraklip, du skal se

Ikke alt gik som planlagt, da skuespillerne optog ”Blinkende Lygter” tilbage i 2000. Her kan du se ti minutter fyldt med de sjoveste fraklip fra filmen - forbered dig på et godt grin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blinkende_lygter.jpg
 (Foto: YouTube)

Hvem husker ikke udtryk som ”hvad helvede laver du mand? Står du og skyder mine køer”, ”Nu holder du kraftedeme kæft kælling” og ”Det er en syg høne, der har lagt det æg der”?

I 2000 tog Anders Thomas Jensens ”Blinkende Lygter” hele Danmark med storm og efterlod tusindvis af danskere med ondt i maven af grin over de fire kriminelle: lederen Torkild (spillet af Søren Pilmark), narkomanen Peter (spillet af Ulrich Thomsen), skydegale Arne (spillet af Mads Mikkelsen) og den alt-ædende Stefan (spillet af Nikolaj Lie Kaas).

Og det populære skuespilhold havde da også mere end svært ved selv at holde masken, når der skulle indspilles scener, som denne video med sjove fraklip vidner om.

Den lidt over 10 minutter lange video blev lagt på YouTube tilbage i oktober 2014 - og er altså spækket med sjove episoder fra optagelserne til hitfilmen, der havde premiere for 17 år siden.

Du kan se fraklippene fra 'Blinkende Lygter' her:

Sponsoreret indhold