Nyheder22. februar 2017

Her er de sidste billeder af Nick, der forsvandt i Aarhus

Østjyllands Politi med ny opfordring til offentligheden om hjælp til at finde savnede 24-årige Nick
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ny-nick.jpg
 Foto: Politiet)

Østjyllands Politi appellerer nu endnu engang til offentligheden om hjælp til at finde den savnede Nick Langkjær Hansen.

Den 24-årige mand bor i Horsens, men var natten til søndag den 29. januar i byen med venner i Aarhus.

Han er sidst set på videoovervågning fra McDonald's på Store Torv klokken 05.23 om morgenen.

Derefter er der ikke nogen spor af den unge mand, og en meget omfattende eftersøgning af politi og private har ikke bragt politiet og hans nærmeste vished for hvor han er og hvad der måtte være hændt ham.

I forsøget på at hjælpe oplysninger på vej offentliggør Østjyllands Politi nu de sidste billeder, der er taget af Nick fra McDonald's på Store Torv.

Samtidig opfordrer politiet endnu engang forretningsdrivende i en radius af 500 meter fra McDonald's til at gennemse deres videoovervågning fra den 29. januar for at se, om deres kameraer har fanget Nick.

Du kan se de sidste to billeder af Nick over denne artikel og herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/nick2.jpg

Nick Langkjær Hansen på McDonald's på Store Torv i Aarhus klokken 05.23 om morgenen den 29. januar. (Foto: Politiet)

Han stillede sig sidst i køen, men forlod restauranten uden at have købt noget, og politiet formoder, at han er gået i retning mod Lille Torv.

Inden da var han med sikkerhed blevet set klokken 04.30 på Bar Smil i Sct. Clemens Stræde og klokken 04.47 på bar Hekkenfeldt i Skolegade.

Politiet har sammen med Aarhus Brandvæsen gennemsøgt Aarhus Å på strækningen fra Emil Vetts Passage/Telefontorvet og til udløbet i Aarhus Havn. Endvidere er havnebassinerne 1 - 8 gennemsøgt af Marine Hjemmeværnet, ligesom brandvæsenet flere gange har søgt i havnen med dykkere. Ingen af disse eftersøgninger har givet resultat, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Og politiet fortsætter det hidtidige tætte samarbejde med familien i søgningen efter Nick Langkjær Hansen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nick_0.jpg
 Foto: Privatfoto)

Det er nu mere end tre uger siden, at Nick forsvandt efter en bytur i Aarhus. (Privatfoto)

Nick Langkjær Hansen beskrives som 24 år, 180 cm. høj, normal af bygning og med mørkt, kort hår. Han har et modermærke ved højre øje. Han var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans mrk. Just Junkies, sorte Adidas sko med hvid bund samt sort, lang vinterjakke mrk. Fat Moose. Hvis du har oplysninger i sagen, som kan være relevante for politiet i søgningen af Nick Langkjær Hansen, så kontakt Østjyllands Politi på 114.

Sponsoreret indhold