Nyheder 15. juni 2016

Her er Bødskovs egen version: - Sådan blev jeg overfaldet

Morten Bødskov fortæller sin egen version af overfaldet på ham under et fodbold-arrangement tirsdag aften
Foto:All Over Press)
  Det har gudskelov hidtil alene været i værtslandet Frankrig, at der har været voldsepisoder i forbindelse med afviklingen af EM i fodbold, men i aftes blev Danmark scene for en voldsepisode i forbindelse med en af de mange EM-kampe.  
  Der var ikke tale om organiserede, russiske hooligans, som dem, der har sendt adskillige englændere på hospitalet i forbindelse med voldsorgiet forud for kampen mellem Rusland og England i Marseille lørdag.   Der var tale om et regulært overfald ud af det blå på Danmarks tidligere justitsminister, Morten Bødskov, der overværede Portugal-Island på storskærm på Islands Brygge i København:   Morten Bødskov fortæller på Facebook sin egen version af overfaldet:   - Kære alle. Tak for alle hilsnerne. Det er meget sødt af jer.   - Rigtig mange vil gerne vide, hvad der skete. Her er min bedste gengivelse af forløbet.   - Jeg og en ven havde besluttet os for at se EM-kampen Island mod Portugal tirsdag aften på DRs storskærm på Islands Brygge. Vi mødes omkring kl. 21.30. Vi køber en øl, og står lidt i kanten af plænen, inden vi beslutter os for at sætte os op på taget af containerne, som er indrettet med siddepladser.  
  - Efter 15 – 20 minutter kommer en ung mand op ad trappen og sætter sig målrettet ved siden af mig på trods af, at der var en del ledige stole.   - Umiddelbart vil vurdere ham til at være begyndelsen af 20´erne, han var iført mørke jeans og mørk hættetrøje, og havde trukket hætten over hovedet, da han sætter sig. Han havde også et karakteristisk kors tatoveret på indersiden af venstre underarm.   - Han spørger mig om jeg ikke er tidligere justitsminister, om jeg ikke er socialdemokrat og hvad jeg hedder? Efter jeg har svaret ham spørger han om jeg ikke kan forklare socialdemokraternes økonomiske politik.   - Da jeg beder ham uddybe det spørgsmål bliver han lidt svævende, rejser sig pludselig hurtigt op og slår mig hårdt med en knytnæve i tindingen. Idet han slår mig siger han noget i retningen af "det her er fra Mouril" eller "det her er fra Mourine". Hvad det betyder ved jeg ikke. Herefter løber han ned fra containertaget, over plænen og videre ned ad Islands Brygge.  
  - Jeg er selvfølgelig temmelig chokeret over dette, har noget ondt i hovedet i dag og kinden er lidt blå/lilla. Politiet var heldigvis hurtigt til stede, og er nu i gang med efterforskningen.   - Jeg håber, at I har forståelse for, at jeg ikke har mere at sige lige nu, skriver Morten Bødskov på Facebook.   Gerningsmanden er endnu ikke pågrebet.   Morten Bødskovs opslag om overfaldet har på under en time afstedkommet op mod 100 kommentarer, der alle udtrykker sympati med den tidligere justitsminister.     Læs Morten Bødskovs opslag på Facebook her:  

Sponsoreret indhold