Nyheder22. november 2017

Se billedet: Her er Anne Linnets 38 år yngre kæreste

Sangerinden Anne Linnet har fundet kærligheden i en 38 år yngre jurastuderende. Nu deler sangerindens nye kæreste, 26-årige Kathrine, et billede af parret. Se det her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-463107.jpg
 Foto: All Over

Fire år efter sin seneste skilsmisse har sangerinden Anne Linnet fået en ny kvinde i sit liv.

Overfor SE og HØR bekræftede den 64-årige sangerinde for nylig, at hun har fået en ny kæreste. Men hun vil helst ikke fortælle så meget om Kathrine, som hendes nye kæreste hedder.

Kathrine Kjær – som Anne Linnets nye kærlighed hedder – har dog selv delt et billede på sin Facebook-profil, der viser hende sammen med sangerinden.

Til billedet skriver den 26-årige jurastuderende:

- Alright. Havde faktisk ikke troet, at pressen gad skrive om det. Men altså. Det gad de så. Skynder mig lige SELV at breake den: jeg er kæreste med hende her, skriver Kathrine Kjær på Facebook.

Det er fire år siden, at sangerinden blev skilt fra Maryam Tessa Franck. Maryam var også en del yngre end Anne Linnet, nærmere bestemt 34 år yngre.

- Vi mødte hinanden, fordi jeg skulle have en videosession, hvor jeg skulle bruge noget tøj. Tessa arbejdede i Magasin, og det var hende, der fandt tøjet frem til mig og kom ud på settet for at aflevere det. Og så inviterede vi jo på kaffe, og der blev snakket og hygget, og ja, så tog den ene ting den anden, fortalte Anne Linnet til Alt for damerne.

Parret lod sig skille i 2013 og nåede at blive forældre til Isolde på syv og fireårige Nemo.

I 1988 fik Anne sønnen Alexander med modellen Mads Buhl Nielsen. Hun fik desuden børnene Evamaria og Marcus med sin første mand Holger Laumann.

Anne Linnet har dog oftest dannet par med kvinder, og det er altså endnu engang en kvinde, der har fejet benene væk under den 64-årige hitmusiker.

Sponsoreret indhold