Nyheder16. november 2017

Anne Linnet har fået en ny kæreste

Sangerinden Anne Linnet har fået en ny kvinde i sit liv. Overfor SE og HØR bekræfter hun således, at hun har fået en ny kæreste – men hun vil helst ikke afsløre for meget om sin nye kærlighed
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-463107.jpg
 Foto: All Over

Fire år efter sin seneste skilsmisse har sangerinden Anne Linnet fået en ny kvinde i sit liv.

Overfor SE og HØR bekræfter den 64-årige sangerinde således, at hun har fået en ny kæreste. Men hun vil helst ikke fortælle så meget om Kathrine, som hendes nye kæreste hedder.

- Ja, det er min kæreste, siger Anne Linnet til SE og HØR.

Det er fire år siden, at sangerinden blev skilt fra den 34 år yngre Maryam Tessa Franck.

- Vi mødte hinanden, fordi jeg skulle have en videosession, hvor jeg skulle bruge noget tøj. Tessa arbejdede i Magasin, og det var hende, der fandt tøjet frem til mig og kom ud på settet for at aflevere det. Og så inviterede vi jo på kaffe, og der blev snakket og hygget, og ja, så tog den ene ting den anden, fortalte Anne Linnet til Alt for damerne.

Parret lod sig skille i 2013 og nåede at blive forældre til Isolde på syv og fireårige Nemo.

I 1988 fik Anne sønnen Alexander med modellen Mads Buhl Nielsen. Hun fik desuden børnene Evamaria og Marcus med sin første mand Holger Laumann.

Anne Linnet har dog oftest dannet par med kvinder, og det er altså endnu engang en kvinde, der har fejet benene væk under den 64-årige hitmusiker.

Sponsoreret indhold