Se billederne: Her er årets vildeste villakøb

Christiane og L.O.C er blandt dem, der har købt hus for millioner i 2016.

Christiane og L.O.C er blandt dem, der har købt hus for millioner i 2016.

Foto: Aller Media

Det er Bille August, der har stået for årets dyreste hussalg, da han solgte sin villa for intet mindre end 37 mio. kroner.

På andenpladsen finder vi grevinde Alexandra, der fik solgt villaen på Svanemøllevej for intet mindre end 23 mio. kroner.

Selv om der er masser af kendisser, der har solgt deres huse i løbet af 2016, er der også en del, der har erhvervet sig nye boliger. 

På toppen af vores top-fem finder vi ligeledes Bille August med hans køb af et stort hus i Hellerup for hele 16 mio. kroner. Den ældre herre må dog dele førstepladsen med Caroline Flemings søster, Duddi, der ligeledes har købt hus i Charlottenlund til 16 mio. kroner.

Hun har efterfølgende sat selvsamme hus til salg for 16,5 mio. og står derfor til en profit på en halv million, hvis det bliver solgt til udbudspris. En halv million tjent på to uger vel og mærke.

På sidstepladsen finder vi frøken Schaumburg-Müller og hr. O'Connor, der har købt et hus på samme vej, hvor de også boede, da de var gift. De betalte 10,7 mio. for deres nye familiehjem, hvor deres søn, Constantin, kan vokse op.

I galleriet nedenfor kan du se, hvem der ellers pryder listen. Og se billeder af de knalddyre villaer.

 

Årets vildeste villakøb

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close