Nyheder8. december 2017

Her er årets mest populære Youtube-videoer

Hvilke videoer så vi mest på Youtube i år? Her får du Youtubes egen top ti over mest populære videoer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/youtube_top_10.jpg
 Foto: Youtube

Traditionen tro kommer der i december alverdens lister over, hvad vi har googlet, lyttet til og set i fjernsynet.

Og nu har Youtube naturligvis også afsløret, hvilke videoer vi har klikket på, liket, kommenteret og delt fra det sociale medie.

Her får du top 10 over de mest populære videoer på Youtube i 2017. De ti videoer er sammenlagt blevet set 633 millioner gange i mere end 40 millioner timer på Youtube.

1. "Until we will become dust" - Oyster Mask

På første pladser finder vi en video, som de færreste danskere nok overhovedet har set. Det er i hvert fald meget overraskende.

2. Ed Sheeran - Shape Of You | Kyle Hanagami Choreography

På anden pladsen ligger nogle unge mennesker, som i den grad kan bevæge sig. De unge dansetalenter battler i at danse til Ed Sheerans sang "Shape Of You". Yderst underholdende!

3. "Ping Pong Trick Shots 3" | Dude Perfect

En gruppe unge mænd laver tricks med Oreos. Lidt i stil med Krummes vækkeur i "Krummerne", hvis du husker den. Underholdende er det i hvert fald.

4. Darci Lynne: 12-Year-Old Singing Ventriloquist Gets Golden Buzzer - America's Got Talent 2017

Der er ikke noget at sige til, at video nummer fire er blevet set, delt og liket så mange gange. 12-årige Darci smelter alle hjerter med sin optræden.

5. Ed Sheeran Carpool Karaoke

Den rødhårede brite er endnu en gang omdrejningspunkt i en video på top 10. Denne gang i James Cordons "Carpool Karaoke", som generelt er meget populært.

6. Lady Gaga's FULL Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show | NFL

Der bliver altid gjort meget ud af det til den store finale i NFL, Super Bowl. Men i år var det et fuldstændigt overdådigt show fra Lady Gaga. Derfor får den også en sjeteplads.

7. "INAUGURATION DAY" - A Bad Lip Reading of Donald Trumps Inauguration

Der er blevet drevet en del gæk med den amerikanske præsident Donald Trump. Men denne her video er tilsyneladende været meget populær.

8. History of the entire world, i guess

Nummer otte på listen er genial. Det er både sjovt og lærerigt. Men er der ikke et lille problem med EU-lande og euro som valuta til sidst?

9. In a Heartbeat - Animated Short Film

På niendepladsen finder vi en rigtig sød historie. Den animerede film har trukket mere en million likes og har været set over 32 millioner gange.

10. Children interrupt BBC News interview - BBC News

På tiendepladsen er et ægte viralt hit. Midt i et interview med BBC News kommer først Robert Kellys ene barn ind i lokalet, så hans andet barn og til sidst hans kone.

null

Sponsoreret indhold