North West vil lave Youtube-videoer: Kanye siger nej

Kim Kardashian kan også lige bære datteren, når hun ikke gider at gå mere.

Kim Kardashian kan også lige bære datteren, når hun ikke gider at gå mere.

Foto: All Over

Selv om hun er blot fire år gammel, så kommer det måske ikke som den store overraskelse, at North West interesserer sig for make-up og hår.

Med Kim Kardashian som mor lå det lidt i kortene, men så er det måske meget heldigt, at hendes anden forældre er Kanye West.

Netop som hendes mor er i gang med at lancere en ny serie, begynder den purunge pige at vise interesse for at lægge make-up - og endda markedsføre det. 

- Den anden dag, det var så sjovt. Min datter ser så mange guides og videoer på Youtube. Hun var i gang med at pakke sin "My Little Pony Colourpop"-samling ud, og jeg tænkte: "Gid jeg havde filmet det", fordi hendes reaktion var så sjov, fortæller Kim Kardashian ifølge E! i et interview med WWD

- Og så begyndte hun at lægge make-up på sine "My Little Pony" og så sagde hun: "Mor, jeg vil gerne lave en Youtube-video", fortæller Kim Kardashian. 

Men det fik Kanye West sat en stopper for, da han ifølge Kim Kardashian sagde nej til sin initiativrige datters nyeste påfund. 

I stedet har de to forældre tilbudt North, at hun kan lave nogle video til eget forbrug. 

For selv om Kim og Kanye ikke har nogle skrupler med at dele ud af deres eget liv, så passer de godt på de små.

- Jeg ved ikke, om det er noget, hun ville gerne vil... Men det er altid svært at vurdere, hvor meget de skal være i offentligheden, eller hvor meget adgang de skal have til sociale medier, fortæller Kim til WWD. 

Udover North har Kim Kardashian og Kanye West også sønnen Saint, og inden længe bliver de forældre for tredje gang med hjælp fra en rugemor. 

Se billeder af Kim og Kanye herunder:

Kim og Kanye 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close