Nyheder17. februar 2017

Bookmaker: Her er årets første ”X Factor”-offer

Èt udskilningsløb afløser nu et andet… Efter intens træning i bootcampen er deltagerne i årets ”X Factor” nu klar til de populære liveshows, hvor millioner af danskere følger med hjemme fra stuerne. Bookmaker kommer her med sit bud på, hvem der ryger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170213_wen_-_x_factor_47.jpg
 Kaspar Wenstrup

Fredag aften ruller det første show i ”X Factor” over skærmen, og traditionen tro er oddssætterne fra Bet25 ude med spådomme over både vindere og ”ofre”.

Ifølge dem bliver det én af grupperne, som først må forlade sangkonkurrencen.

- Grupperne er en spøjs kategori, som har det med at dele vandene hos både dommerne og danskerne. Sidste år viste Embrace dog, at det er muligt at gå hele vejen som gruppe, men samme succes spår vi ikke Mette Lindbergs udvalgte i år. Pilene peger i retningen af, at Fyhnen Sisters bliver stemt hjem som de første. Stemmerne er flotte, men karismaen mangler, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Når snakken falder på den samlede vinder af ”X Factor” er der dog større tvivl hos oddssætterne. Især to deltagere løber i den forbindelse med favoritværdigheden.

- Mia er et kæmpe naturtalent, som fortjener al den anerkendelse hun kan få. Både som sanger og sangskriver har hun allerede vist prøver på sit enorme potentiale. Det er dog også værd at holde øje med Morten, som med sin jyske sindighed og store stemme kommer til at stjæle en masse stemmer. Det bliver en duel mellem de to, forudser Morten Olsen.

Tjek odds på ”X Factor” nedenfor eller på www.bet25.dk.

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Herunder kan du se et galleri med dette års livedeltagere:

Sponsoreret indhold