Her bor de danske stjerner i New York

Helena Christensen har boet i New York i mange år. Hun har en lejlighed på Manhattan og et landsted udenfor øen.

Helena Christensen har boet i New York i mange år. Hun har en lejlighed på Manhattan og et landsted udenfor øen.

Foto: ALL OVER

 
Kendte danskere er vilde med New York. Klik på kort-linkene og udforsk områderne i storbyen, hvor stjernerne har slået sig ned.
 
 
 
Helena Christensen ejer en lejlighed på 95 kvadratmeter på den populære Hudson Street. Den 47-årige model og fotograf har også et landsted nord for New York.
Helena Christensen ejer en penthouselejlighed på 95 kvm på den populære Hudson Street i bydelen Greenwich Village. Den 47-årige model og fotograf har også et landsted nord for New York. Golfstjernen Tiger Woods bor også på Hudson Street. (Foto: ALL OVER)
 
 

Scarlett Johanssons lejlighed er i to etager og ligger i det afslappede Tribeca-område. Den 31-årige Hollywood-stjerne har flere boliger i USA, men denne har hendes danske arkitektfar været med til at indrette. Prisen for de 250 kvm med to altaner var 40 mio. kr.
Scarlett Johanssons lejlighed er i to etager og ligger i det afslappede Tribeca-område. Den 31-årige Hollywood-stjerne har flere boliger i USA, men denne har hendes danske arkitektfar været med til at indrette. Prisen for de 250 kvm med to altaner var 40 mio. kr. (Foto: ALL OVER)
 
 
Stjernearkitekten Bjarke Ingels har bosat sig i Brooklyn i et byggeri, som i udtryk og indretning ligger uendelig fjernt fra det, han tegner til andre. 41-årige Bjarke Ingels har betalt 26 mio. kr. for penthouselejligheden, hvorfra der er en storslået udsigt til Manhattan og Ingels eget store byggeri 2WTC. Der hører fire private terrasser til lejligheden.
Stjernearkitekten Bjarke Ingels har bosat sig i Brooklyn i et byggeri, som i udtryk og indretning ligger uendelig fjernt fra det, han tegner til andre. 41-årige Bjarke Ingels har betalt 26 mio. kr. for penthouselejligheden, hvorfra der er en storslået udsigt til Manhattan og Ingels eget store byggeri 2WTC. Der hører fire private terrasser til lejligheden. (Foto: ALL OVER)
 
 
 
Madguruen Claus Meyer, 52, tog hustru og børn med til The Big Apple, hvor han vil forsøge at få amerikanerne til at indtage andet end dårlig fastfood og cola. Familien installerede sig i et stort rækkehus i bydelen Chelsea. Området er kendt som et udpræget bøssekvarter, hvor der desuden findes et hav af gallerier.
Madguruen Claus Meyer, 52, tog hustru og børn med til The Big Apple, hvor han vil forsøge at få amerikanerne til at indtage andet end dårlig fastfood og cola. Familien installerede sig i et stort rækkehus i bydelen Chelsea. Området er kendt som et udpræget bøssekvarter, hvor der desuden findes et hav af gallerier. (Foto: ALL OVER)
 
 
Tennisdarlingen Caroline Wozniacki har ændret sin karakteristiske frisure.
Tennisstjernen Caroline Wozniacki har hjemsted i skattelyet Monaco, men hun har betalt 60 mio. kr. for to lejligheder i New York - mere præcist i Tiffany-bygningen – den ene har udsigt til Union Square, hvor der fire dage om ugen er marked. Med ejerskabet har 26-årige Caroline fri adgang til svømmebassin, træningscenter, sauna og massagefaciliteter. (Foto: ALL OVER)
 
 
Freja Beha Erichsen, 28, betalte 20 mio. kr. for et byhus i Brooklyn. Udadtil ser det ganske beskedent ud, men indenfor har Roskilde-modellen adgang til flere badeværelser samt hjemmebiograf.
Freja Beha Erichsen, 28, betalte 20 mio. kr. for et byhus i Brooklyn. Udadtil ser det ganske beskedent ud, men indenfor har Roskilde-modellen adgang til flere badeværelser samt hjemmebiograf. (Foto: ALL OVER)
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close