Hollywood5. september 2014

Scarlett Johansson har født en lille pige

Skuespillerinden er blevet mor til lille ’Rose’
Scarlett Johansson er blevet mor til en lille pige
Scarlett Johansson er blevet mor til en lille pige
 Foto: AOP
Efter adskillige roller fra alt som hårdtslående actionkvinde, barnepige og femme fatale er skuespillerinden Scarlett Johansson nu klar til sit livs rolle som mor.

Johansson fødte datteren Rose den 4. september, bekræfter skuespillerindens talsmand Marcel Pariseau over for nyhedsbureauet AP og tilføjer, at "mor og datter begge har det godt." Derudover appellerer parret ifølge talsmanden til ro og fred fra pressen med "Nul børn-politik", som er en indsats for at holde kendte menneskers børn uden for offentlighedens søgelys.

Den lille pige er født med mange krydderier i blodet: Scarlett Johanssons far er dansk, hendes mor er amerikansk, og faderen til babyen er den franske journalist Romain Dauriac.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson dropper velgørenhedsorganisation

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson er træt af kælenavn

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson taler ikke om sine trusser

Parret mødte hinanden gennem deres fælles tatovørven, Fuzi. I september måned sidste år offentliggjorde 29-årige Johansson forlovelsen med Dauriac efter ni måneders forhold, og i marts i år kom det frem, at de ventede sig deres første barn.

Parret har været utrolig private omkring deres forhold og hele graviditeten, men Johanssons skuespillerkollega fra "The Avengers"-filmene, Robert Downey Jr., har tidligere sagt til E! News, at han tror, Johansson bliver den bedste mor.

Baby Rose er det første barn for dem begge, mens det forestående ægteskab med Dauriac bliver Johanssons andet, eftersom hun var gift med skuespilleren Ryan Reynolds, der nu i øvrigt er gift med skuespillerinden Blake Livery.

Johansson har arbejdet til det sidste op til fødslen og har blandt andet indspillet efterfølgeren til actionfilmen "The Avengers" med en spirende Rose i maven.

Newspaq

Sponsoreret indhold