Nyheder 5. oktober 2014

Helt slut med "Dallas"

J. R., Bobby og Sue Ellen begraves endegyldigt
Af af
Sådan tog Ewing-familien sig ud, da serien havde premiere tilbage i 1978.
Sådan tog Ewing-familien sig ud, da serien havde premiere tilbage i 1978.
Foto: All Over PressDer bliver ikke flere runder af tv-serien "Dallas", som i en fornyet udgave har kørt i tre sæsoner på tv-kanalen TNT.

LÆS OGSÅ: J.R. er død


Med Larry Hagmans død dalede seertallene. (Foto: All Over Press)

Den oprindelige udgave af serien fejrede store triumfer hos seerne verden over i 1980'erne, hvor også danskerne sad bænket foran tv-et, når Ewing-familien med onde J.R. i front tonede frem på skærmen.

Da episoden, hvor J.R. blev forsøgt skuddræbt på grund af jalousi, blev sendt på dansk tv fredag den 2. april 1982, brugte Ekstra Bladet hele forsiden på et billede af J.R. ledsaget af teksten "I aften bliver dette dumme svin skudt".

TNT har produceret tre sæsoner af den nye udgave af Dallas, som havde premiere med flotte seertal i 2012.

LÆS OGSÅ: Gæt en falden stjerne


Med faderen Jock Ewings død overtog J.R. styringen af familiens olieimperium. (Foto: All Over Press)

Både Larry Hagman som J.R. samt Patrick Duffy og Linda Gray som broderen Bobby og ekskonen Sue Ellen medvirkede i den nye udgave.

Men da man var i gang med optagelserrne til den anden sæson, døde Larry Hagman i november 2012, og seertallene kom til at lide under, at den onde J.R. Ewing ikke længere spillede en hovedrolle i serien, og nu er det nok.


Brødrene Bobby og J.R. var konstant på kant med hinanden. (Foto: All Over Press)

- Vi er stolte af fortsættelsen af serien, som var en værdig opfølger på den oprindelige saga om Ewing-familien og vil gerne takke alle, der har bidraget til serien, siger en talsmand for TNT.

Sponsoreret indhold