Hollywood21. december 2011

Gæt en falden stjerne

Engang var hun alle drenges hede drøm og en feteret tv-stjerne. Kan du genkende hende?
Sådan ser hun ud efter mange år
Sådan ser hun ud efter mange år
 Foto: ALL OVER

Dengang tilbage i 80'erne, hvor der stadig kun var en tv-kanal, var de ugentlige afsnit af 'Dallas' ikke til at komme uden om.

Og ingen var hottere end Victoria Principal, der spillede Bobby Ewings kone, Pamela. Hun fyldte godt op - boede på væggene i teenageværelserne og i pubertetsdrengenes hede fantasier.

Læs også: Gæt en radmager kendis

I dag er den falmede skønhed blevet 61 år, og alderen har sat sine tydelige spor i hendes ansigt. Og det en da på trods af, at hun i en årrække var gift med den kendte plastikkirurg, Harry Glassman.

Måske var hun ikke så tilfreds med hans arbejde - i hvert fald blev parret skilt i 2006 efter 28 års ægteskab. Selv har hun dog altid hævdet, at hun aldrig har været under gemalens kniv. Eller nogen som helst andres, for den sags skyld.

Læs også: Victoria Principal: Helt naturlig

Siden Victoria forlod 'Dallas' i 1987 er hendes karriere gået samme vej som udssendet: Ned ad bakke. Hun har haft mindre roller i diverse andre tv-serier, men nogen stor karriere er det aldrig blevet til.

I dag har hun lagt skuespilleriet på hylden og bruger i stedet sine kræfter på diverse velgørende organisationer.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9841b3a33f084327bf87f929981c6342.jpg


Så smuk var Victoria Principal, da hun spillede med i 'Dallas'. Det er hende i den røde kjole, hvis du skulle være i tvivl (Foto: ALL OVER)

Sponsoreret indhold