Helmig svinger hofter i Vild med Dans-finale

Foto: All OverDet bliver ikke bare en finaledyst i dans mellem parrene Mie Skov og Mads Vad og Uffe Holm og Karina Frimodt, når finalen i Vild med dans løber af stablen fredag aften på TV2.

Se Helmigs nye dame her

Aftenens finaleshow får også æren af selveste Thomas Helmig, som lægger vejen forbi det populære tv-program for at give den første liveoptræden af nummeret "Fugleflugt" for åben skærm. Det skriver TV2.

Det er ikke første gang, at Helmig slår vejen forbi Vild med dans-studiet på Amager. I 2010 lagde han musik til en cha-cha-cha - dengang også i finalen.

Helmig inivterer ekskonen i biografen

I år bliver det dog ikke som underlægningsmusik til en dans, at seerne får fornøjelsen af den rutinerede popsnedker, men derimod som en del af præsentationen af The Antonelli Orchestra.

Og The Antonelli Orchestra er ifølge TV2 ikke et nyt bekendtskab for Helmig. Faktisk har kapelmester Claes Bang kendt sangeren helt fra barnsben af, ligesom flere af orkesterets medlemmer ofte er med, når Helmig spiller livekoncerter.

Også sangerinden Nellie Ettison har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas Helmig før. De optrådte tidligere på måneden sammen under dette års Danish Music Awards.

Se Helmigs nye bisser her

Årets finale i Vild med dans løber af stablen på TV2 klokken 20.00 fredag aften.

Så lykkelige var Renee og Thomas - se galleriet her


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close