Nyheder27. april 2016

Mary og Frederiks sommerhus til salg

Kronprinseparret skal ud og finde et andet sted at holde sommerferie. Ferieboligen i Tisvilde, som de gennem adskillige somre har benyttet, er sat til salg af ejeren, dronningens veninde Susanne Heering. Se de eksklusive omgivelser, Mary og Frederik nu siger farvel til.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-10718.jpg
 Foto: ALL OVER

Hvor skal vi nu holde ferie, Mary?

Kronprins Frederik har god grund til at spørge sin kone til råds om, hvor de i år skal tilbringe sommerferien.

Sommerhuset i nordsjællandske Tisvildeleje, som Mary og Frederik traditionelt benytter hver eneste sommer, er nemlig blevet sat til salg.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-685873.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Næsten 20 mio. kroner skal man af med for at erhverve dette sommerhus, som kronprinseparret adskillige gange er vågnet op i. (Foto: CLAUS POULSEN)

Ejeren er dronning Margrethes mangeårige veninde Susanne Heering, som for et år siden blev enke, da Peter Heering døde.

Det 138 kvadratmeter store sommerhus ligger på en lukket vej på en næsten 4000 kvadratmeter stor grund lige ud til stranden.

Sikkert på grund af husets unikke historie som opladningsstation for landets kronprinsepar og deres fire børn er prisen blevet strammet optimalt - og er landet på 19,8 mio. kroner.

På 1. sal finder man husets master-bedroom. Her har Mary og Frederik utallige gange slået øjnene op til en ubeskrivelig udsigt ud over Kattegat.

Tisvilde er nordsjællands svar på Skagen. Her ferierer hver sommer et hav af kendte - mange af dem er kronprinsparrets nære venner.

Kom med indenfor i Mary og Frederiks feriefavorit her.

Sponsoreret indhold