Haugaards kone i slemt uheld: Bilen er totalsmadret

Jacob Haugaard med fru Ilse.

Jacob Haugaard med fru Ilse.

Foto: All Over Press

Jacob Haugaard og konen Ilse Wilmot fik sig en slem forskrækkelse i onsdags, da hun var involveret i et færdselsuheld.

Her kom hun kørende på motorvejen, da hun mistede herredømmet over sin bil. 

Det skriver Billed-Bladet

[node:advert-in-body]

- Ilse har bare smadret bilen på Vejlefjordbroen. Den er totalskadet, og hun slog armen. Det viser virkelig, hvor hurtigt livet kan ændre sig, fortæller Jacob Haugaard til Billed-Bladet. 

Ilse Wilmot har flækket en knogle i armen, men det er det eneste, der er sket med hende. 

Jacob Haugaard er i de her dage på Vig Festivalen som konferencier, og næste uge drager han landet rundt sammen med Grøn Koncert-karavanen. 

Igennem tykt og tyndt

Ægteparret, Jacob Haugaard og Ilse Wilmot, har været sammen i 38 år. 

Og de har stået ved hinanden igennem tykt og tyndt. Også dengang Jacob havde et alkoholproblem, og det var faktisk Ilse, der fik ham ud af det

"Da jeg ikke fik fat i dig, gik jeg i byen og traf en sød mand, som jeg var sammen med", sådan sagde hans kone Ilse Wilmot til ham en aften i 1992, da hans drukture var blevet alt for meget. Og selvom det ikke stemte overens med sandheden, fik det faktisk Jacob Haugaard til at kvitte sprutten. Det fortalte hun til Ekstra Bladet i 2011.

- Jeg havde jo flere gange tænkt, "nu går jeg - sådan for alvor". Jeg havde dog aldrig tidligere tænkt "nu går jeg ud og finder en ny mand". Bemærkningen fik Jacob til at indse, hvor alene han var, fortalte Ilse i bogen "At overleve med en alkoholiker - mit liv med Jacob Haugaard". 

[node:advert-in-body_2]

[node:cta:34749]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close