Nyheder27. maj 2017

Hov?! Har du også spottet fejlen i kronprinsens løbe-video?

Kronprins Frederik løftede fredag sløret for, hvordan han vil fejre sin 50 års fødselsdag om præcis ét år. Det skete i en videohilsen, hvor han inviterede alle med på en løbetur i anledning af den runde dag. Der er dog sneget sig en lille fejl ind i videoen – se om du kan spotte den lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederik_0.jpg
 (Foto: Facebook/Det danske kongehus)

Til næste år kan kronprins Frederik putte hele 50 lys i fødselsdagskagen.

Men før han når så langt, begiver han sig ud på en fødselsdagsløbe-tur i fem forskellige byer – og han har inviteret danskerne med.

I en sjov videohilsen på sin 49-årige fødselsdag inviterede kronprinsen således danskerne til at hoppe i løbeskoene og deltage i den såkaldte ”Royal Run”.

Videoen blev blandt andet delt på kongehusets Facebook-side, og her er den flittigt blevet set og delt af danskerne lige siden. I skrivende stund er den blevet set over 460.000 gange, ligesom den er blevet delt over 3.300 gange.

Der er sikkert et par stykker, der har opdaget den lille fejl, der har sneget sig ind til sidst i videoen. Her har man nemlig kommet til at skrive forkert, så det tilsyneladende ikke er næste år, at fødselsdagsløbeturen skal afvikles. Men først næste år igen.

For selv om kronprinsen siger ”Vi ses til Royal Run næste år”, siger teksten i videoen noget andet: Der står nemlig i stedet ”Vi ses til Royal Run til næste næste år”.

Der er dog formentlig tale om en hændelig smutter, og mon ikke der er mange, der er klar til at en løbetur med kronprinsen til næste år alligevel?

Du kan se videoen herunder og se, om du kan spotte den lille fejl:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary - billeder fra deres liv

Sponsoreret indhold