Nyheder12. april 2010

Hansi Hinterseer: Bedre end Kandis-Johnny

Rig, flot med lækkert hår. Og så er han garanteret skandalefri
Man skal ikke være raketforsker for at se, hvorfor Herr Hinterseer er en populær mand
Man skal ikke være raketforsker for at se, hvorfor Herr Hinterseer er en populær mand

Mon ikke Johnny Hansen og resten af Kandis kan mærke hr. Hinterseers varme ånde i nakken. I hvert fald udrydder den tyske schlager-konge al konkurrence på den danske hitliste lige nu med "The Danish Collection" - og intet tyder på, han kapitulerer lige foreløbig.

Se også: Johnnys ekstra kilo

Våde trusser

Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med en gylden løvemanke hvis skær alene overstråles af solens eget lys, en stemme som kun noget overjordisk med vinger på ryggen burde kunne præstere og så selvfølgelig smilet, der fugter alle kvindetrusser fra Damhuskroen i Rødovre til Münchens generøse ølfruer.

Se også: Numser og trusser

Men det bliver bedre endnu. Han er ifølge tysk presse ligeså god en ægtemand, som hans karriere kører på skinner.

Støvsuget for sidespring

Gennem 25 år har Hansi Hinterseer nemlig været gift med sin udkårne Romana, og ægteskabet har indtil videre været fuldstændig støvsuget for skandaler og sidespring. Parret har sammen datteren Laura, der familiesikkert viderefører sin fars smukke gener.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/april/hinterseertekst-jpg.jpgHansi med sin hustru Romana (t.v.) og datteren Laura (.th.). Selv ses schlager-kongen i midten (Foto: All Over)

Danmark har allerede sin egen fanklub, som arrangerer rejser til Hinterseers mange koncerter. Lyder busrejsen syd for grænsen for meget, så fortvivl ikke.

Hansi giver nemlig julekoncert i Horsens den 13. december i år, så der bliver rig mulighed for at svinge arm i arm med ligesindede.

Se mere om fanklubben her

Og et regulært partymiks af kæmpehittet "Hände Zum Himmel" kan ses her:


Sponsoreret indhold