Nyheder7. november 2009

Arek Onyszko: Har mødt en flink bøsse

Den udskældte fodboldspiller må indrømme, at der faktisk findes flinke homoseksuelle
Arek Onyszko udtaler sig om homoseksuelle, stoffer og kvindelige sportsjournalister i sin bog
Arek Onyszko udtaler sig om homoseksuelle, stoffer og kvindelige sportsjournalister i sin bog
 Foto: mortenfaurby.dk

Nærmest overrasket måtte Arek Onyszko indrømme, at han i forbindelse med sin optræden i "Go' Aften Danmark" mødte en flink bøsse.

Den omtalte flinke homoseksuelle var Ekstra Bladets modediktator, som var inviteret i studiet sammen med fodboldspilleren, som har skrevet meget kritisk om homoseksuelle i en omdiskuteret og udskældt bog.

- Jeg er altså meget mere til kvindelige figurer, ikke til tissemand. Det var anden gang i mit liv, jeg mødte en bøsse. Men ham Jim Lyngvild var meget flink. Jeg var meget positiv overrasket, sagde Arek, da han gæstede Casper Christensens talkshow "Aloha" fredag aften.

Som en ekstra én på opleveren fik han bagefter serveret en ekstra stærk gin&tonic af praktikanten Emil, som vist heller ikke kan prale af at kigge langt efter damerne.

Fri mand
Arek var i øvrigt i glimrende humør, da han netop har fået sin fodlænke af. Han fik en fængselsdom på 3 måneders fængsel for vold mod sin tidligere kone og det er den dom, han netop har afsonet.

Den polske fodboldspiller har fået en ekstra chance på trods af sin voldsdom, men da hans bog med de noget radikale synspunkter så dagens lys, afskedigede hans klub FC Midtjylland ham.

Han overrakte sine målmandshandsker til Casper C med ordene: - Jeg skal alligevel ikke bruge dem.

Læs mere om Arek og hans kontroversielle bog i ugens SE og HØR.

Sponsoreret indhold