Nyheder16. januar 2017

Hannah fra ”Arvingerne”: Stjerne ved et tilfælde

Det var egentlig en tilfældighed, at Karla Løkke blev barnestjerne, men nu er hun ikke i tvivl om, at et job som skuespiller er hendes drøm for fremtiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fr00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I sidste søndags afsnit af ”Arvingerne” blev Karla Løkkes rolle Hannah på tragisk vis dræbt i en ulykke, da hun forsøgte sig med en alternativ form for kunst.

– Udefra set synes jeg, det er sørgeligt og uretfærdigt, hun skal dø, når hun prøver at gøre noget godt for verden. Jeg synes, det har været vildt spændende at spille rollen. Og det var også en stor oplevelse at komme til Grønland, fortæller den 19-årige skuespiller til SE og HØR.

Karla Løkke begyndte sin karriere som skuespiller i julekalenderen ”Pagten”.

– Det var ret tilfældigt, at jeg om med i ”Pagten”. Jeg tog til casting uden at have en drøm om at blive skuespiller. Jeg tænkte bare, det kunne være sjovt at blive castet i en weekend sammen med min veninde, fortæller Karla Løkke.

Siden da har hun ikke været i tvivl om, at hun gerne vil gøre karriere på de skrå brædder.

– Jeg vil gerne søge ind på skuespillerskolen, fortæller den unge skuespillerinde, der bor i København, men går på gymnasiet i Malmø.

– De har en teaterlinje på mit gymnasium. I Sverige har de mere rum til de kreative fag og tager dem mere seriøst, fortæller Karla Løkke.

Hun går i dag i 3. g, men har sideløbende med skolen spillet med i ”Arvingerne” i alle tre sæsoner.

– Det er fedt at komme ud at lave sådan noget i et par uger i løbet af skoleåret. Det er underligt, at vi nu er færdige. Jeg ser det lidt ligesom at blive student, for det er noget, der har været i mit liv i lang tid, fortæller hun.

Indtil sommerferien vil hun dog koncentrere sig om at få en god studentereksamen.

– Jeg har et par måneder endnu, og så er jeg færdig med skolen. Jeg vil fokusere lidt på skolen og det sociale på gymnasiet. Og så vil jeg se på skuespillet igen derefter, smiler Karla Løkke.

Sponsoreret indhold