Derfor blev Karen Thisted spået dødssyg i "Klovn": - Han er sur på mig

Karen Thisted blev spået død i \

Karen Thisted blev spået død i "Klovn" - ifølge hende selv fordi hun tilbage i 2011 skrev et surt blogindlæg om Casper Christensen.

Foto: TV 2 og Thomas Laursen

Den nye sæson af ”Klovn” tager lige nu Danmark med storm – og selv om vi indtil videre kun har fået lov til at se et par afsnit af den nye serie, er der allerede dukket en perlerække kendisser op i Casper og Frank-universet.

Mandagens afsnit – der var nummer to i den nye sæson – var ingen undtagelse. Her mødte vi blandt andre Martin Jørgensen, Michael Manniche, Jimmy Bøjgaard og Erik Clausen, der alle er en del af cykelholdet ”Mountain Lions”.

Sidstnævnte var endt på hospice – døden nær. Men det var ikke den eneste kendis, der lå for døden et sådant sted.

Til sidst i serien fik seerne således at vide, at også forfatter Karen Thisted var blevet indlagt på et hospice, og at ”det ikke så godt ud”. Det var i det øjeblik, at Frank Hvam valgte at sætte 900 kroner på, at hun var den næste person, der ville stille træskoene.

72-årige Karen Thisted blev spået død i "Klovn". Hun lever dog i bedste velgående. Foto: Thomas Laursen

Karen Thisted fortæller nu, at hun ikke anede, at hun ville blive nævnt i serien, og så tilføjer hun, at det må være gammelt nag fra Casper Christensens side, der er årsag til, at hun bliver spået dødssyg i serien.

- Han er sikkert skidesur over, hvad jeg skrev den gang. Han skal have lov til at lave, hvad han vil. Man må altid godt lave sjov med mig. Jeg er fuldstændig ligeglad, fortæller Karen Thisted til Ekstra Bladet og hentyder til et blogindlæg fra 2011, hvor hun revsede Casper Christensens kvindesyn.

Her skrev Karen Thisted, at komikerens kvindesyn var sygt, fordi han under et show proklamerede, at han knaldede sin kæreste, Isabel Friis-Mikkelsen, i røven.

Erik Clausen på hospice i "Klovn" - omgivet af sine "mountain lions". Foto: TV 2

I gårsdagens afsnit døde Erik Clausen på hospice. Han var cykelholdet Mountain Lions grand old man.  

Frank forsøgte på bedste Frank-måde at leve op til kravene for at blive den nye Mountain Lion, men fik selvfølgelig rodet sig ud i nogle meget uheldige situationer, der både bragte hans medlemskab cykelholdet i fare og ophidsede forældrene på sønnens skole voldsomt.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close