Anni Fønsby viste ny kæreste frem: - Han blev smidt ind i mit liv

Anni Fønsby og kæresten Jesper Christensen til premieren på \

Anni Fønsby og kæresten Jesper Christensen til premieren på "Kærlighed ved første hik"-musicalen.

(Foto: Thomas Laursen)

Efter en årrække som single har Anni Fønsby igen fundet kærligheden.

Torsdag aften havde hun manden i sit liv under armen, da hun ankom til premieren på ”Kærlighed ved første hik”-musicalen i Tivolis koncertsal.

Anni Fønsby fortalte, at kæresten Jesper kom ind i hendes liv ganske uventet. Parret mødte hinanden for fire år siden, da Jesper skulle købe et maleri af hende. Efterfølgende begyndte de at skrive sammen, og stille og roligt udviklede deres forhold sig.

- Da Jesper kom og besøgte mig første gang, hvor det sådan var en rigtig date, blev han bare smidt ind midt i mit liv. Der sad to børn og sagde hej, og så har han været der lige siden. Det var faktisk meget nemt, siger Anni Fønsby, der har to døtre fra tidligere forhold.

- Man kan stadig mærke sommerfugle i maven og gerne bare være den bedste af den bedste, når man skal møde en, man er blevet glad for. Men jeg tror, at man har mere ro, og man har lidt mere med i bagagen, som gør, at man bedre kan tage det sådan lidt stille og roligt og afslappet, lød det fra en glad Anni Fønsby.

Jesper Christensen bor til daglig i Tyskland, hvor han er direktør for BoConcept i Østrig, Tyskland og Schweiz.

Parret har dog stadig masser af tid til at se hinanden. Da Anni Fønsby tidligere på sommeren blev lænket til sengen i fem uger som følge af en diskusprolaps, var det kæresten Jesper, der hjalp hende igennem dagen.

Du kan se interviewet med Anni Fønsby og kæresten Jesper Christensen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close