Nyheder17. marts 2014

Ham den Gamle bag lås og slå

Reality-stjernen skal afsone fem måneder for vold
Af af
Det er ikke Paradise Hotel, men i stedet 'Hotel Gitterly', at Ham den Gamle tjekker ind på
Det er ikke Paradise Hotel, men i stedet 'Hotel Gitterly', at Ham den Gamle tjekker ind på
 Foto: Rene Schutze
Normalt er der masser af smil og grin at spore hos Martin Hjort; bedre kendt som 'Ham den Gamle'. Men fra i dag og fem måneder frem er der slet ikke noget at grine af for reality-stjernen. Han er nemlig tjekket ind på 'Hotel Gitterly'.

Martin Hjort begynder mandag at afsone den fem måneder lange voldsdom, han fik for et år siden, skriver mx.dk.

- Timingen er ikke heldig, men i den virkelige verden sker der ting, og man svæver ikke hele tiden på en lyserød sky. Det må man tage i stiv arm, siger Martin Hjort til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Ham den Gamle og Anna Due: Vi venter barn

Og at timingen ikke er helt heldig, har Ham den Gamle ganske ret i. Han venter nemlig sit første barn med en anden reality-deltager; nemlig Anna Due.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7bb22051d7ef40e2b3befad7e8836157.jpg
Martin Hjort aka Ham den Gamle i 'Et ton cash' på TV3 (Foto: Rene Schutze)


- Vi har gjort vores forarbejde med familie og venner, så der er nogen til at hjælpe Anna, mens jeg er inde og sidde. Det er træls, men jeg kan jo heller ikke vente på, at han (barnet, red.) kommer ud, så det skal bare overstås, siger Martin Hjort.

LÆS OGSÅ: Paradise-Martin blev vækket fra de døde

Ham den Gamle skal fem måneder bag lås og slå efter en episode på et diskotek i Aarhus. Her slog han én mand og nikkede én anden en skalle. Derudover blev han også dømt for at have flygtet fra ordensmagten.

Paradise-Anna og Martin Hjort mødte hinanden på Paradise Hotel i efteråret 2012, hvor de fra start udvekslede flirtende blikke og kys. Men forholdet har ikke været uden problemer.

'Ham den gamle' måtte nemlig sande, at Anna havde flirtet med hans bedste ven, mens Martin selv var ude af hotellet for en kort stund - og efter de forlod hotellet var forholdet også meget on/off. Og nu har Ham den Gamle forladt gravide Anna for at tilbringe de næste fem måneder bag lås og slå.

Sponsoreret indhold