Nyheder9. december 2016

Håndboldpigerne: Sådan passer de parforholdene

Det kan være svært at få plejet privatlivet og især kærlighedslivet, når man er professionel sportskvinde.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdsdff2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Klubkampe, landsholdssamlinger, slutrunder. Ja, de danske håndboldkvbinder har nogle travle skemaer.

Derfor kan det være ekstra svært at få tid til at pleje kæresterne, som de smukke håndbolddarlinger selvfølgelig har derhjemme.

Det afslørede de over for SE og HØR, inden de tog til Sverige for at spille EM.

Men mange af pigerne er faktisk vante til ikke at se deres kærester så meget.

Landsholdets playmaker Lotte Grigel, der til daglig bor i Rusland og spiller for russiske Rostov-Don, har været sammen med sin kæreste i mange år, og de har lavet en aftale, der lader til at fungere fint.

- Vi har sådan set aftalt, at mens vi er unge, gør vi det, vi gerne vil, og så er vi kærester på trods af det. Og det har fungeret rigtig godt. Han er den bedste fyr, og jeg elsker ham så meget. Så vi klarer det, selv om det er bøvlet nogle gange, og man savner hinanden rigtig meget, fortæller hun til SE og HØR.

Det er heller ikke ofte, at Louise Bodholt ser kæreste, men hun forholder sig optimistisk.

– Det fungerer godt. Vi ses ikke så tit alligevel. Vi bor ikke sammen, og han bor i en anden by. Men han støtter mig, og så ses vi, når vi kan ses. Og så tager man den derfra. Men man skal nyde det, når man kan ses. Og så skal man bare være positiv og ikke negativ omkring det, forklarer håndboldpigen.

Og for Stine Jørgensen er planlægningen speciel vigtig, da hun er sammen med den professionelle badmintonspiller Jan Jørgensen.

– Man skal være god til at planlægge, og så har vi begge en god forståelse for, hvordan det er at være i sportsverdenen. Det er en fordel for os, lyder det fra bagspilleren.

Maria Fisker derimod har ikke de store kvaler ved at være væk fra sin kæreste under EM.

- Det er heldigvis en kort periode, og han støtter op om det og bakker mig op, så det er intet problem, forklarer Maria.

Se de danske håndboldpiger i aktion i aften kl 20.45 på TV2, når de skal spille mod Tjekkiet.

Sponsoreret indhold