Nyheder28. januar 2016

Håndboldherrerne vender hjem til babylykke

Landshold og driblinger rimer ikke umiddelbart på bleskift og barnelatter, men flere af EM-herrerne vender hjem fra slutrunden til en nyfødt unge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haandboldherrer_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

På hjemmefronten er et velplaceret bleskift for tiden vigtigere end mål i netmaskerne.

De sidste to uger har det danske håndboldlandshold svedt igennem i Polen, og overarmene er i god træning.

En håndfuld af spillerne er dog netop blevet fædre og har for første gang skullet undvære deres nyfødte babyer.

– Det er første slutrunde, hvor jeg skal undvære min søn, og det bliver svært at tage af sted. Men måske kan det være, at min kone og søn kommer ned til Polen og ser kampene, sagde Hans Lindberg med kælenavnet ”Hans Majestæt”, da SE og HØR mødte holdet i lufthavnen før afgang til Polen.

Den rette strategi

Også stregspiller Henrik Toft Hansen har derhjemme en lille søn på kun to måneder, som har skullet undvære sin far et stykke tid. Kæmpen havde dog lagt en plan for at gøre savnet mindre hårdt.

– Jeg bruger så meget tid sammen med familien som muligt lige nu. Min søn vokser og vokser for tiden, fortalte den stolte far til SE og HØR.

Difficult match tonight for the new family. #KomNuDK

A photo posted by Henrik Toft Hansen (@henriktoft) on

Nov 17, 2015 at 10:45am PST

Lille Oliver på to måneder er født ind i en håndboldfamilie. Hans mor er den svenske landsholdsspiller Ulrika Ågren, som Henrik Toft Hansen er gift med.

En erfaren herre

Den træfsikre fløj Anders Eggert er mere fortrøstningsfuld. For godt nok har han en seks måneder gammel datter, men savnet er ikke ukendt for ham.

– Jeg synes egentlig, at det gik okay sidste gang med min første datter Alma, hvor jeg holdt kontakt ved hjælp af telefonen, og det gør jeg igen, forklarer han.

Sponsoreret indhold