Så lækkert bor håndboldherrerne

Bo Spellerberg og Niklas Landin nyder livet i Qatar

Bo Spellerberg og Niklas Landin nyder livet i Qatar

Foto: All Over
Håndbolddrengene er så småt ved at gøre sig klar til deres første VM-kamp i morgen mod Argentina. De er tjekket ind på deres hotel, har fået udleveret køretøj og pakket ud på værelserne.

Og her har de 17 udtagede spillere ikke noget at klage over. Tværtimod.

Landsholdet er rykket ind på hotel Hilton i Doha, der byder på en stor udendørs swimmingpool, egen sandstrand og liggestole til hele truppen. Og så er der selvfølgelig også spa, så Mikkel Hansen og co. kan slappe lidt af.

Priserne er skyhøje på det fashionable hotel - laveste pris er 2000 kroner for en overnatning. Heldigvis er det værterne fra Qatar, der betaler for gildet og ikke DHF.

Seks restauranter skal sørge for at bespise de seje drenge - og skulle de løbe med sejren, så er der god mulighed for at feste igennem. Hilton er nemlig et af de få hoteller i Qatar, der har tilladelse til at sælge spiritus.Rene Toft er mildest talt imponeret over udsigten fra værelset (Foto: Instagram Rene Toft)


Der er god plads på værelserne, som drengene deler to og to (Foto: Instagram Lasse Svan)


Heller ikke holdbussen mangler noget. Danmark kører til og fra hotellet med stil og i de rigtige farver (Foto: Instagram Casper U. Mortensen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close