Nyheder23. marts 2016

Mulle får sin Nathalie

Det blonde dansk-svenske håndboldpar bestående af Kristina "Mulle" Kristiansen og Nathalie Hagman kan til sommer skrue op for blusset på deres forhold. Der skal de nemlig spille i samme klub.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristina_kristiansens_smiler_og_viser_sin_arm_frem_i_haandboldkamp.jpg
 Foto: Scanpix

Den danske håndboldstjerne, 26-årige Kristina "Mulle" Kristiansen danner par med den svenske håndboldprofil, 24-årige Nathalie Hagman. Parret, der tidligere har spiller sammen i Team Tvis Holstebro, har været adskilt siden "Mulle" skiftede til NFH Nykøbing sidste år. Parret kan dog se frem til masser af kærestetid, når Nathalie flytter til samme klub til sommer.

Det var under VM-slutrunden sidste år, at der blev sat gang i rygterne om, at de to kolleger og tidligere klubkammerater havde et godt øje til hinanden. Senere er rygterne blevet bekræftet og for leden bekræftede Nathalie Hagman over for svenske Aftonbladet, at de to håndboldpiger er i et forhold.

Pigerne kan glæde sig til at se meget mere til hinanden, når de til sommer begge skal spille i Nykøbing Falster. Om parret skal ses i Rio de Janeiro under OL til sommer er endnu uvidst. Danmark er nemlig ikke gået videre fra deres gruppe i kvalifikationsrunden, mens Sverige gik videre fra deres gruppe. Går Sverige hele vejen, er "Mulle" nok ikke bleg for at hoppe på et fly for at heppe på sin kæreste i den brasilienske storby.

Sponsoreret indhold