Gustav støtter 18-årig: Få hans mor hjem

Gustav opfordrer alle til at støtte indsamlingen

Gustav opfordrer alle til at støtte indsamlingen

Foto: Thomas LaursenHanne Astrup Tornvig er indlagt på et privathospital i Tyrkiet. Hun lider af en alvorlig lungesygdom, men havde ikke søgt om godkendelse hos sit forsikringsselskab inden afrejsen til ferielandet. Forsikringsselskabet afviser derfor at betale hele hospitalsopholdet for den alvorligt syge kvinde. 18-årige Robin Hougaard og resten af familien kæmper for at få hans mor hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: Gustav: Ny sæson bliver fabulous

LÆS OGSÅ: Lykkelig Gustav: Jeg vandt!

LÆS OGSÅ: Gustav er blevet far

Det har fået reality-stjernen Gustav op af stolen. På Facebook opfordrer han alle til at støtte op om indsamlingen til Hanne Astrup Tornvig.

- Det må være SÅ hårdt at være enebarn og stå med sådan et kæmpe ansvar og så helt alene, idet han for nogle år siden mistede sin elskede søster. Bare tanken om,at jeg sad i hans situation ville gøre mig så desperat og ulykkelig. Han må føle sig så magtesløs og desperat. Så kom jeg i tanke om at mit netværk måske kunne give ham en hånd, i denne frygtelige situation, denne søde og uskyldige knægt sidder i. Lad os stå sammen og hjælpe Robin med at få hans elskede mor hjem igen, skriver Gustav.

Ifølge familiens oplysninger koster hospitalsopholdet 9.000 kroner om dagen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close