Gustav slæber TRYG i retten

Gustav er helt klar til at tage kampen op mod TRYG

Gustav er helt klar til at tage kampen op mod TRYG

Foto: All OverGustavs svinedyre BMW havde ikke mange dage på bagen da den blev smadret i en vaskehal i begyndelsen af april.

Reality-stjernen sad inde i sin bil da forruden blev knust under en helt almindelig bilvask.

LÆS OGSÅ: Gustavs nye BMW smadret

Siden har Gustavs og vaskehallens forsikringsselskab kæmpet om, hvem der skal betale regningen for skaderne. Og nu har Gustav Salinas fået en kedelig besked.

- TRYG, der er forsikringsselskab for Shell, har skrevet en mail til mig. De skriver, det er mig, der ikke kunne finde ud af at køre i bilen, så det var min egen skyld, den er gået i stykker, fortæller en mere alvorlig udgave af Gustav, end man normalt ser.

LÆS OGSÅ: Gustav rasende på Shell

- De siger faktisk decideret bare, jeg er idiot, siger han og lader vide, at han bestemt ikke er enig i det resultat TRYG er kommet frem til.

Derfor har han sammen med sin advokat besluttet at køre sagen i retten.

LÆS OGSÅ: Gustav forbløffet over bus-priser

- Sammen med min advokat Kim Krarup skal jeg i retten mod Shell, siger reality-stjernen, der dog ikke ved, hvornår det bliver. Én ting ved han dog:

- Det bliver en lang og dyr proces for mig, men jeg har ikke tænkt mig at give op. De kan ikke tillade sig at sige, jeg er en idiot, der ikke kan køre bil, Jeg har brugt den vaskehal i to år, raser Gustav.

Opslag af SE og HØR.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close