Nyheder31. januar 2015

Gustav klar til at spise tampon

Reality-stjernen klar til at gå hele vejen for at vinde kvart million
Gustav går hele vejen for at vinde i junglen.
Gustav går hele vejen for at vinde i junglen.
 Foto: Peter GrosenHan har været på de danske tv-skærme siden 2008, hvor han med selvtillid og knusende kommentarer gjorde sig bemærket i tv-programmet "Dagens mand".

Siden dengang har han afvist utallige dates i "For lækker til love" og rejst Danmark rundt med Linse Kessler. Nu er Gustav Salinas mere end klar til at vinde titlen som konge af junglen og 250.000 danske kroner i underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

LÆS OGSÅ: Gustav chokeret over nøgne Nicole Brøggler

- Jeg har ikke sagt ja til at deltage, fordi det er en udfordring. Jeg har sagt ja, fordi jeg vil vinde de 250.000 kroner. Jeg er en businessman, siger Gustav til Newspaq og forklarer, at han vil bruge pengene til at investere i den skønhedsklinik, han er ved at åbne, hvis han vinder.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET - Anni Fønsby i junglen uden trusser

Og hele vejen til toppen er den vej, Gustav planlægger at gå. Han fortæller, at han forventer, at opholdet i junglen bliver hårdt både fysisk og mentalt, men at han vil trække på de erfaringer, han fik, da han var med i tv-programmet "Divaer i junglen".

- Min største fordel er, at jeg ved, hvad det kræver mentalt. Jeg kommer ikke til at spise lækre ting, og jeg kommer til at gå sulten i seng. Nu må vi se, om jeg bliver så sulten, at jeg spiser en tampon. Det hjælper nemlig på sulten. Jeg håber det ikke, men sådan var det i "Divaer i junglen", siger den erfarne tv-personlighed.

Han vurderer, at hans erfaring kombineret med hans vilje til at gå hele vejen, kan bringe ham langt i kampen om den kvarte million. Men også lysten til at lave underholdende tv, betyder meget for tv-kendissen.

- Jeg vil bare gerne skabe noget fedt og underholdende tv, blive venner med de andre deltagere og så tage hjem med 250.000 kroner. Det er mit drømmescenarie, siger Gustav.

LÆS OGSÅ: Rasende date: Gustav lyver

Han peger uden at tøve på danseren Stine Kronborg som sin største konkurrent, fordi hun som bodybuilder har masser af råstyrke.

- Hun er rigtig stærk fysisk. Hun er bare ikke stærkere end mig mentalt. Og, jeg tror, at det i længden er bedre at være mentalt stærk, siger den selvsikre latino, og udpeger Henrik Qvortrup som en psykisk stærk modstander.

Gustav fortæller om sit sex-legetøj:Nicole Brøggler bliver bodypaintet:Nicole Brøggler fortæller om sin buttplug:Sponsoreret indhold