Nyheder17. marts 2015

Gustav: - Jeg har nok taget den mest fornuftige beslutning længe

Reality-fyren har fået nok af ballademagere
Af af
Reality-fyren har fået nok af ballademagere
Reality-fyren har fået nok af ballademagere
 Foto: Dan MariegaardFør har han ejet både en Audi TT og en BMW 330. Men nu skifter reality-fyren Gustav bilmærke - og denne gang bliver det ikke endnu en Audi eller BMW, der skal fragte reality-fyren rundt (…eller andre dyre mærker som Ferrari, Bentley eller Porsche for den sags skyld)

Gustav er nemlig mere end træt af, at hans dyre biler gang på gang bliver udsat for hærværk. Så sent som i weekenden kunne Gustav således konstatere, at én eller flere gerningsmænd havde ridset hans sorte BMW.

LÆS OGSÅ: Gustav slæber Tryg i retten

- Jeg er kommet til det punkt, at jeg ikke kan overskue at betale flere regninger for min BMW, fordi folk ikke kan lade den være i fred. Det samme skete også da jeg havde min Audi TT. Så nu har jeg taget den beslutning, at jeg vil købe mig en lille smart bil, da min p.. ikke blir mindre af at køre i en lille smart bil, skriver Gustav Salinas på sin Facebook-profil, inden han beder alle sine venner om at sende gode bil-bud i hans retning:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/17e3b989277344629397ad5271ae6e7b.jpgSådan så Gustav Salinas bil ud, efter at ukendte gerningsmænd ridsede den i weekenden (Foto: Gustav Andersen Salinas/Facebook)


- Er der nogen af Jer der kan give mig nogle gode forslag til en lille smart bil, som folk ikke får så ondt i røven over. Jeg magter nemlig ikke at bruge 40.000 om året, bare på ridser, som jeg indtil videre har gjort.

LÆS OGSÅ: Gustavs nye bil smadret

Gustav har om nogen haft problemer med sine biler. Først blev hans blot tre dage gamle BMW 330 smadret i en vaskehal på Amager i begyndelsen af april sidste år - og den seneste måned er hans elskede bil blevet ridset hele tre gange:

- Folk har så fucking ondt i røven over andres succes. Folk går i så små sko, at de ikke kan klare at andre har det godt. Det er utroligt at jeg er kommet til det punkt, at jeg overvejer at skifte bil, så der ikke er nogen der ved hvilken bil jeg har. Det er forfærdeligt at man skal tvinges ud i de yderligheder. Men ellers er jeg sund og rask, og meget tilfreds med mit liv, skriver Gustav på sin Facebook-profil.

Sponsoreret indhold