Gustav: Fyrer formuen af på nyt hår

Det kan svært at holde styr på ordene

Det kan svært at holde styr på ordene

Foto: All OverDet er ikke nogen hemmelighed, at det går forrygende for Gustav Salinas på karrierefronten. Han har travlt som aldrig før, men det sætter altså sine spor på udseendet til den forfængelige fyrs helt store rædsel. Han har længe holdt alderdommen stangen med forebyggende botox-behandlinger. Men nu er problemet rykket en anelse mere nord på.

- Jeg har så travlt, at jeg er begyndt at tabe håret. Så jeg skal have lavet en hårtransplantation om 14 dage, fortæller han til seoghør.dk.

Bekymret Gustav: Jeg er ikke intellektuel

500 hår skal altså flyttes fra nakken og op i tindingerne, så Gustav igen kan ligne en million. Selv om der ikke er tale om særlig mange hår, der skal skifte hårrødder, er det den helt store tegnebog, Gustav Salinas skal have op af lommen.

- Det koster 30.000, afslører han.

- Normalt får man flyttet 10.000 hår, og så koster det fra 70.000 og opefter. Men der skal jo stadig en læge på, selv om det ikke er særlig mange hår, forklarer han.

Han har også fået lavet en hårtransplantation

Gustav har aldrig lagt skjul på, at udseendet er yderst vigtigt for ham. Ikke kun sit eget men også de potentielle partnere.

- Dem, jeg er sammen med, skal jo kunne tænde på mig. Vi kender alle historien om skønheden og udyret, men come on. Det er en sød historie, men det ER en historie og ikke virkelighed, siger han, da snakken falder på indre skønhed.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close