Nyheder3. april 2014

Gustav afslører alt om sin første gang

Efter en trekant med to piger, var reality-stjernen ikke i tvivl om, at han var homoseksuel
Efter Gustav faldt i kløerene på to piger, har han holdt sig til fyre, afslører han i bogen "Mit sande jeg"
Efter Gustav faldt i kløerene på to piger, har han holdt sig til fyre, afslører han i bogen "Mit sande jeg"
 Foto: Claus PoulsenGustav Salinas fik sin første seksuelle debut, da han gik i 9. klasse og det var ikke en rar oplevelse for den overgearede reality-stjerne.

Det var nemlig med to piger. Det afslører han i sin bog "Mit sande jeg", der allerede nu er blevet revet ned af hylderne i butikkerne.

LÆS OGSÅ: Gustavs biografi revet af hylderne

- Selvom jeg så småt var begyndt at kysse med fyrene i Ungdomshuset, så var det to piger fra skolen, der endte med at hive mig med i seng og give mig min første seksuelle oplevelse, fortæller Gustav i bogen, hvor han beskriver lagengymnastikken som "en traumatisk oplevelse".

Trekanten skete i en brandert, og på pigernes initiativ. Faktisk mener Gustav, at deres forførelse af ham var planlagt og aftalt på forhånd.

I "Mit sande jeg" er Gustav ikke nærig med detaljerne om hans allerførste gang.

LÆS OGSÅ: Gustav: Slap af - I har jo ikke læst bogen

- Da vi lå i den store seng i hendes kælderværelse, kunne jeg pludselig mærke nogle hænder. Hun var ved at tage mine underbukser af under dynen. Inden jeg så mig om, så var jeg ved at få mit livs første blowjob, fortæller latino-loveren.

Det var ikke kun Gustav, der fik lov til at nyde - han blev også "tvunget" til at yde, og det var ikke lige noget for ham.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d6f69a56dec842fa92cf9db28409ffce.jpg


Gustav fortæller ikke kun alt om sig selv i sin bog - han afslører også lidt om sine reality-kolleger (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Gustav: Dennis Knudsen er klam

- Den smag glemmer jeg aldrig. Det tætteste jeg kommer på at beskrive det er gammel, rådden makrel, og så var det som at slikke en kaktus, husker Gustav.

Selvom han kalder sin første gang for "en traumatisk oplevelse" har han fundet ét enkelt lyspunkt: fra da af, vidste han, at han var homoseksuel.


Sponsoreret indhold